Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Γιορτάζει την ημέρα του πατέρα με την πιο γλυκιά φωτογραφία - Χαμογελαστός & ξέγνοιαστος αγκαλιά με τα τρία παιδάκια του

Έχει μία όμορφη σχέση με τα μικρά του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι η προσωποποίηση της της πατρικής στοργής σε αυτήν την αξιολάτρευτη νέα φωτογραφία που κοινοποιήθηκε για να τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα.

Η γλυκιά εικόνα, που τραβήχτηκε τον Απρίλιο από τη, Millie Pilkington στο Windsor Estate, δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να περιβάλλεται από τα αγαπημένα του παιδιά πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις, όλοι ντυμένοι στις αποχρώσεις του μπλε.

 

 

Ο μελλοντικός βασιλιάς χαμογελά πλατιά καθώς τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Τζορτζ –ο οποίος γίνεται 10 ετών στις 22 Ιουλίου– και η Σάρλοτ, 8 ετών, με ένα όμορφο φόρεμα με κουμπία Rachel Riley, τον κοιτάζουν στα μάτια, ενώ εκείνος τα αγκαλιάζει.

 

 

Την ίδια στιγμή, ο πεντάχρονος Louis, με ένα μπλε sweater Lallie London, είναι σκαρφαλωμένος στην πλάτη του και τυλίγει τα χέρια του γύρω από το λαιμό του πατέρα του, με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πεθερικά του "βάρεσαν κανόνι" 2,6 εκατ λίρες - Οι γονείς της Κέιτ Μίντλεντον «μας κορόιδεψαν, μας πρόδωσαν» 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρίγκιπας βρίσκεται στο επίκεντρο του κόσμου των παιδιών του καθώς γιορτάζει σχεδόν μια δεκαετία πατρότητας, ενώ η φωτογραφία αποκαλύπτει πόσο ζεστή και χαλαρή είναι η σχέση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ