Ημέρα του Πατέρα και για στους Βασιλιάδες! Το παλάτι εύχεται στους royal μπαμπάδες - Η φωτό με τον πρίγκιπα Χάρι που σχολιάστηκε

«Σε όλους τους μπαμπάδες ευχόμαστε μια υπέροχη Ημέρα του Πατέρα»

Μία μέρα μετά τον λαμπρό εορτασμό των πρώτων του επίσημων γενεθλίων ως μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας, ο βασιλιάς Κάρολος προχωρά, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, σε μία ιδιαίτερη δημοσίευση.

Διαβάστε ακόμη: Trooping the Colour: Δείτε όλη τη μεγαλειώδη παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου (φωτό - βίντεο)

Με αφορμή, λοιπόν, την «Ημέρα του Πατέρα» γράφει: «Σε όλους τους μπαμπάδες ευχόμαστε μια υπέροχη Ημέρα του Πατέρα».

 

 

Το φωτογραφικό "άλμπουμ" δείχνει τον ίδιο με τον πατέρα του, Φίλιππο, έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

Η δεύτερη φωτογραφία απεικονίζει τη βασίλισσα Καμίλα με το δικό της πατέρα, Μπρους Σαντ, ταγματάρχης στον βρετανικό στρατό και πέθανε τον Ιούνιο του 2006.

Ωστόσο, ήταν η τρίτη φωτογραφία που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση, εκείνη που απεικονίζει τον Κάρολο με τα δύο του παιδιά, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, περίπου στην ηλικία που έχασαν τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997. Οι περισσότεροι followers συγκινήθηκαν με τη φωτογραφία των δύο αγοριών, σημειώνοντας πόσο τους λείπει ο Χάρι από την κοινωνική ζωή της Μ. Βρετανίας, όμως όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν και πολλά σχόλια πως ο Χάρι δεν αξίζει ούτε αναφοράς.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ