Μαρέβα Μητσοτάκη: Με την πιο όμορφη οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη - Τα σχόλια του κόσμου κάτω από το post

Δεν έχασαν την ευκαιρία να ευχηθούν κι εκείνοι

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή, καθώς όλοι μπαμπάδες του κόσμου γιόρτασαν ο κάθενας με ξεχωριστό τρόπο.

Από πολύ νωρίς της Κυριακής είχαν ξεκινήσει οι ευχές και τα "Χρόνια πολλά" με γλυκά στιγμιότυπα και οικογενειακές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε στον σύζυγο της, Θέμη Σοφό - "Μη θυμόμαστε μόνο τη γιορτή της μητέρας!" (φωτό)

 

 

Έτσι, λοιπόν και η γυναίκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία εικόνα με όλα τα μέλη της οικογένειας τους, δηλαδή εκείνη, τον εορτάζοντα πατέρα φυσικα, κ. Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους, τη Δάφνη, τον Κωνσταντίνο και τη Σοφία. 

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Λάμπει από ευτυχία αγκαλιά με τα διδυμάκια του - "Το καλύτερο πράγμα που έχω ακούσει είναι ... Μπαμπά!" (φωτό)

Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά! #happyfathersday ♥️, έγραψε στη λεζάντα η Μαρέα Μητσοτάκη.

Και φυσικά κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια πήρα "φωτιά" με τον κόσμο να δίνει ευχές στον πρωθυπουργό και να τονίζει πόσο καλός είναι στον πολιτικό του αγώνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ