100 Χρόνια Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο: Η chic εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου & η υπέροχη τουαλέτα της Μαρίας Ψωμά στο πλάι του Χάρη Φιλιππόπουλου (φωτό)

Εντυπωσιακές παρουσίες!

Ο Ελληνικός Σύλλογος "Μαρία Κάλλας" τίμησε, το Σάββατο 17 Ιουνίου, την κορυφαία υψίφωνο, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από γέννησή της, και καλεσμένους ένα από τα διασημότερα λυρικά ντουέτα. Ο τενόρος Roberto Alagna και η σοπράνο Aleksandra Kurzak συνέπραξαν με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, σε μια συναυλία με διάσημες άριες και αποσπάσματα από όπερες που καθιέρωσαν την Κάλλας ως την σημαντικότερη υψίφωνο στην ιστορία της παγκόσμιας όπερας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η συναυλία έλαβε χώρα στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, έναν χώρο στον οποίο η μεγαλύτερη ντίβα του λυρικού θεάτρου ερμήνευσε κάποιους από τους αγαπημένους ρόλους της, όπως τη "Νόρμα". To αθηναϊκό συμφωνικό σύνολο διεύθυνε ο διεθνώς καταξιωμένος Nayden Todorov.

Διαβάστε ακόμη: Τελικά ο Ωνάσης ερωτεύτηκε την Κάλλας; Kαι όταν αυτή έχασε το παιδί τους, εκείνος παντρεύτηκε την χήρα Κένεντι (φωτό)

Η Πολωνή σοπράνο Aleksandra Kurzak (γεν. 1977) πραγματοποιεί διεθνή καριέρα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχει εμφανιστεί επανειλημμένα στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Στην αρχή της σταδιοδρομίας της διακρίθηκε κυρίως σε ρόλους λυρικής σοπράνο και κολορατούρας στο γερμανικό και ιταλικό ρεπερτόριο, προτού μεταπηδήσει σε «βαρύτερους» ρόλους στις ρομαντικές και βεριστικές όπερες του ύστερου 19ου/ πρώιμου 20ου αιώνα. Στο ενεργητικό της έχει τραγουδήσει περίπου 70 διαφορετικούς ρόλους.

Από το 2015 είναι σύζυγος του τενόρου Roberto Alagna, με τον οποίο εμφανίζεται συχνά στη σκηνή. Γεννημένος στο Παρίσι από Ιταλούς γονείς, ο Roberto Alagna (γεν. 1963) είναι από τους διασημότερους λυρικούς τραγουδιστές της γενιάς του, με ενδιαφέρον βιογραφικό σημείωμα, από το ξεκίνημα του στα εργατικά προάστια του Παρισιού και τα πρώτα βήματα ως τραγουδιστής σε πιτσαρίες μέχρι την επισοδιακή του αντιπαράθεση με το κοινό της γαλαρίας στη Σκάλα του Μιλάνο. Στο Ηρώδειο είχε εμφανιστεί το 2002 σε Γκαλά με την τότε σύζυγό του, επίσης διάσημη λυρική τραγουδίστρια Angela Gheorghiu, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας: Μεγαλειώδης συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της ντίβας – Στο Ηρώδειο Roberto Alagna & Aleksandra Kurzak

Τα looks που ξεχώρισαν

Το "παρών" σε ένα τόσο σημαντικό event έδωσαν φυσικά και οι αγαπημένοι celebrities.Τα φλας των φωτογράφων δεν σταματούσαν καθώς όλες οι παρουσίες ήταν εντυπωσιακές!

Μεταξύ αυτών ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, η Σόνια Θεοδωρίδου, η Μαρία Ψωμά με τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο, η Όλγα Κεφαλλογιάννη. 

Υπέροχες στα πράσινα έδειχναν η Μαρία Ψωμά και η Σόνια Θεοδωρίδου, οι οποίες επέλεξαν μακριά φορέματα σε διαφορετικές ωστόσο αποχρώσεις του πράσινου.

Ο αγαπημένος Τάκης Ζαχαράτος έδειχνε chic μέσα στο total black κοστούμι του, όπως και η Όλγα Κεφαλογιάννη που επίσης επέλεξε μαύρο σακάκι με μία σκούρα παντελόνα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ