Brigitte Macron: H επιλογή του μονόχρωμο και του μίνιμαλ σε όλες τις εμφανίσεις της τον τελευταίο μήνα (φωτό)

Οι Πρώτη Κυρίας της Γαλλιάς φημίζεται για το στύλ της!

Η Brigitte Macron αντιπροσωπεύει επάξια το minimal chic στιλ των Γαλλίδων όπως και τη γαλλική φινέτσα.

Άλλωστε οι Γάλλοι φημίζονται για το γούστο τους και το προεδρικό ζεύγος της χώρας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, παρά τα 70 χρόνια της, κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις και κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια από τις κομψότερες γυναίκες πολιτικών στον κόσμο.

Η μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα της έχει έντονα έναν french chic αέρα τον οποίο επιτυγχάνει επιλέγοντας συχνά στις εμφανίσεις της κομψά blazers, φορέματα, κοστούμια και skinny denim παντελόνια.

 

Δείτε επίσης: Τα κοστούμια της Μπριζίτ Mακρόν: Με γκρι & σοκολά εμφανίστηκε η πρώτη κυρία της Γαλλίας - Τα κρεμ πουκάμισα & οι ψηλές γόβες

Όταν η Μπριζίτ Μακρόν έβαλε λευκό κοντό σακάκι, cigarette παντελόνι μαύρο: French chic στη νιοστή για την πρώτη κυρία της Γαλλίας (φωτό)

Στις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει μακριά βραδινά φορέματα και διακριτικά κοσμήματα πετυχαίνοντας πάντα ένα elegant αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Η UNESCO τίμησε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το έργο της με παρούσες την πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν & την Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτό)

Τον τελευταίο μήνα η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, τις οποίες ζηλέψαμε και θέλουμε  να αντιγράψουμε. 

Όπως βλέπουμε επέλεξε μονόχρωμα σύνολα, γυναικεία κοστούμια και σικ φορέματα.

 

Η UNESCO τίμησε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το έργο της και η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε στην εκδήλωση. Επέλεξε ένα κομψότατο σατέν κοστούμι, το οποίο της πήγαινε πολύ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ