Meghan Markle - τα μεταξωτά βρακιά...: Η οκνηρία της, η αιτία που έσπασε το συμβόλαιο με το Spotify (φωτό - βίντεο)

Tέλος η συνεργασία των Χάρι και Μέγκαν με το Spotify...

  Η συμφωνία του Spotify με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ολοκληρώθηκε.

«Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση στη New York Post οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του Variety ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήθελαν να αποδεσμευτούν από την αποκλειστική συμφωνία με το Spotify και να βρουν μια νέα στέγη για τα ηχητικά τους έργα.

 

 

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell Audio σημειώνοντας ότι σχεδόν τρία χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας, το βασιλικό ζευγάρι παρέδωσε μόνο μία σειρά εκπομπών το «Archetypes» βάζοντας τη συμφωνία «στο πάγο».

Δείτε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: "Φλερτάρει" με τη θέση της νέας μούσας του Dior - Της είχαν δώσει 47 εκατ. δολάρια για να διαφημίσει ρούχα του

Το podcast έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022 με την Μέγκαν Μαρκλ ν΄ αποδομεί την ιστορία των κοινωνικών στερεοτύπων για τις γυναίκες. Σημειώνεται ότι η σειρά των 12 επεισοδίων κατέκτησε την κορυφή των charts της εταιρείας σε πολλές χώρες.

Το παρασκήνιο της κατάρρευσης της συμφωνίας της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify αναλύει στην Daily Mail ο δημοσιογράφος, Νταν Γουτον.

 

 

"Αγενείς", "τεμπέληδες", "παραληρηματικούς"  και πολλά ακόμη, κοσμητικά επίθετα, χρεώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τους εργαζόμενους στο Παλάτι, ο Χάρι και η γυναίκα τουυ. 

 

 

Αποκορύφωμα ήταν η διάσημη πλέον στιγμή στα νησιά Φίτζι, σε μια σπάνια βασιλική περιοδεία όπου πραγματικά απαιτούνταν εργασία απόα αυτούς, όπου η Μέγκαν πρότεινε να αποζημιωθεί οικονομικά για την ταλαιπωρία αυτή.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό", γκρίνιαξε, σύμφωνα με τον καλά πληροφορημένο βασιλικό συγγραφέα Valentine Low.

 

Η Μέγκαν είχε από καιρό τη φήμη της ντίβας, ακόμη και ως ηθοποιός της Γ' κατηγορίας στο μετρίως επιτυχημένο αμερικανικό δράμα Suits.

Ένας σκηνοθέτης που δούλεψε μαζί της σε μια ταινία μου είπε κάποτε στα σοβαρά ότι "ήταν η χειρότερη ηθοποιός που είχα ποτέ τη δυστυχία να διαχειριστώ", περιγράφοντας πώς έκανε μια σειρά από γελοίες και παράλογες αιτήσεις για ταξίδια και προσωπικά ζητήματα που κατέστρεφαν τον προϋπολογισμό.

 

 

«Φυσικά το Spotify ήταν κάτι περισσότερο από χαρούμενο να πληρώσει αυτού του είδους την συμπεριφορά όταν υπέγραψε με την Μέγκαν και τον σύζυγο της Χάρι μία συμφωνία – ρεκόρ το 2020», τονίζει ο δημοσιογράφος. Και συνεχίζει: «Αλλά, όπως θα μπορούσε να τους προειδοποιήσει κάθε μέλος της βασιλικής αυλής, οτιδήποτε και να έκανε το Spotify δεν θα ήταν ποτέ αρκετά καλό».

Ο Νταν Γουντ εξηγεί ότι η εργασία με τα podcasts απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου κάποιος να φτιάξει μία επιτυχημένη εκπομπή με φανατικό κοινό. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι δεν ήταν καν παρούσα στις συνεντεύξεις των καλεσμένων της στο podcast «Αρχέτυπα». Τις συνεντεύξεις έπαιρναν οι παραγωγοί και στη συνέχεια οι ερωτήσεις με την φωνή της μοντάρονταν στο επεισόδι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ