Δολοφονία Αναστάζια: Στην ανακρίτρια ο Μπαγκλαντεσιανός - Αρνείται τώρα τη σεξουαλική επαφή με την 27χρονη (βίντεο)

Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι την άφησε στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε "έλα να με πάρεις". 

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκεται ο 32χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω. Φέρεται να αλλάζει την κατάθεσή του και να μην παραδέχεται σεξουαλική επαφή με το θύμα και εμπλέκει τον σύντροφό της.

 

 

Σύμφωνα με το Star, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές άλλαξε την κατάθεσή του και σε αντίθεση με όσα είχε ισχυριστεί αρχικά, σήμερα δήλωσε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη, αλλά και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

 

 

Δείτε επίσης: Δολοφονία 27χρονης Ανστάζια: Ξέσπασε ο πατέρας της - ''Τη σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της & αυτή δεν ήθελε" (βίντεο)

Ο κύριος ύποπτος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια στην Κω με 45 λεπτά καθυστέρηση. Δεν είπε κουβέντα στις επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η καθυστέρηση αυτή δεν ήταν τυχαία. Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", υπήρχε μια ενημέρωση από την αστυνομία προς την εισαγγελία ως προς τα αποτελέσματα των ευρημάτων.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην κατάθεση του ισχυρίστηκε πως μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν.

Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε "έλα να με πάρεις". Όπως υποστηρίζει, δεν είχε μαζί της σεξουαλική επαφή.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας με τον συνήγορό του. Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που ενσωματωθούν στο κατηγορητήριο, θα συζητηθεί εκ νέου αναβολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ