Light για Νότη Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι, ας πάει να δει τα εγγόνια του, να φυτεύσει καμιά τομάτα» (βίντεο)

Τι δήλωσε ο γνωστός τράπερ για την απουσία του τραγουδιστή

Η εξαφάνιση του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη συνεχίζει να απασχολεί τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος δεν έχει δώσει το στίγμα του στα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν διάφορες εικασίες για το πού βρίσκεται ο καλλιτέχνης.

Ο τράπερ Light εξέφρασε την άποψή του για την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο Light ανέφερε πως όταν φτάσει στην ηλικία του Νότη Σφακιανάκη, θα κάνει και εκείνος το ίδιο, δηλαδή να εξαφανιστεί από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Αναλυτικά, ο Light είπε στο 03.10:

«Μεγάλος άνθρωπος είναι κιόλας. Δεν είναι 60 και βάλε; Δεν είναι και παράλογο ένας άνθρωπος στα 65 του να απέχει ένα χρόνο από τη μουσική. Εντάξει, μπορεί να πάει να δει τα εγγόνια του. Να πάει να φυτέψει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι. Κακό είναι; Δεν το λέω για να μειώσω κάποιον. Εγώ στα 65 μου αυτό θα έκανα».

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας για Νότη Σφακιανάκη: Ο τραγουδιστής έχει άδεια για το όπλο, δεν ήταν δική του η κοκαΐνη (βίντεο)

Επιπλέον, στη συνέντευξή του, ο Light ρωτήθηκε αν θεωρεί πως είναι πρότυπο για τη νέα γενιά, με τον ίδιο να απαντά πως «πιστεύω ότι σαν άνθρωπος, δίνω το καλό παράδειγμα. Είμαι ένα παιδί που μεγαλώνοντας δεν είχα όλα τα πράγματα και τα φόντα για να γίνω ένας πετυχημένος και υγιής άνθρωπος. Παρόλα αυτά, με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, κατάφερα να είμαι ένα success story. Οπότε ναι, αν ένα παιδί βλέπει τον Light και θέλει να τον μιμηθεί, παρόλες τις βλακείες που μπορεί να κάνω, όπως όλοι οι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ