Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης γιορτάζουν: 14 χρόνια γάμου – Το τρυφερό «ευχαριστώ» στον σύζυγό της (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση, την οποία συνόδεψε με φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή

Σε μια άκρως τρυφερή δημοσίευση, με ένα γλυκό μήνυμα επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου να προχωρήσει στα social media, το απόγευμα της Πέμπτης (22/6). Αφορμή για αυτό στάθηκε η 14η επέτειος γάμου με τον σύζυγο της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Ιουνίου του 2009 στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα και από τότε απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους (δύο με τον πρώτο της σύζυγο – Αλέξανδρος, 1996 και Θεοδώρα, 1997 – και δύο με τον Άδωνι Γεωργιάδη – Περσεύς, 2005 και Αλκαίος, 2014.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μάλιστα μια ημέρα πριν, στις 21 Ιουνίου ο γιος τους Περσέας αποφοίτησε από το Λύκειο, με την Ευγενία Μανωλίδου να μοιράζεται μερικές σκέψεις της με τους followers της: «Το αγόρι μας, ο Περσέας μας, αποφοίτησε από το σχολείο… Που τον θυμάμαι νεογέννητο, να τον βγάζω με το καλαθάκι από το μαιευτήριο. Που θυμάμαι τις πρώτες ημέρες του από τον παιδικό σταθμό, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και ομίχλη

Η γοητευτική μαέστρος και πρώην παρουσιάστρια που με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μετρούν 21 χρόνια κοινής πορείας, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές όμορφες που απήλαυσε στο παρελθόν μαζί με τον άνθρωπο, με τον οποίο αποφάσισε να πορευτεί στη ζωή.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και Λίμνη Powell

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ξανθά μαλλιά, άτομα που χαμογελούν και χιονόμπαλα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

«Δεκατέσσερα χρόνια γάμου, είκοσι ένα χρόνια κοινής πορείας… Σ‘ ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα και μια καρδούλα συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η Ευγενία Μανωλίδου σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού τόνισε πως για την ίδια «πάντα υπερίσχυε η ανάγκη για την ψυχική ισορροπία των παιδιών μου και όχι η προσωπική μου επαγγελματική εξέλιξη» και πως «στηρίζω τον σύζυγό μου, έτσι πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια», με τον Άδωνι Γεωργιάδη από την πλευρά του μιλώντας για τα 14 χρόνια έγγαμου βίου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο γάμος είναι ένα σύνθετο πράγμα, μια μακροχρόνια σχέση που πρέπει να βρεθούν οι ισορροπίες για να συμβιώνεις με έναν άνθρωπο με τα ελαττώματά του και τα προτερήματά του. Κάθε τι μακροχρόνιο έχει δυσκολίες, αλλιώς θα το πετύχαιναν όλοι» και σε ερώτηση για το αν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς τους να αποκρίνεται με ειλικρίνεια «Ναι ήταν κεραυνοβόλος, από τη δική μου πλευρά όμως. Σε εκείνη πήρε περισσότερο χρόνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ