Ο Πρίγκιπας Χάρι & οι τρελές ιδέες του! Ήθελε να πάρει συνεντεύξεις από Πούτιν και Τραμπ - Άφωνα τα μέλη του Spotify

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους τελικά ...

Η συμφωνία του Spotify με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ πριν από λίγες ημέρες έλαβε τέλος.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Τίτλοι τέλους για τη συμφωνία μαμούθ των 20 εκατ. με το Spotify

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μία πηγή, το «διαζύγιο» αποφασίστηκε επειδή το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell Audio. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν τρία χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων, το βασιλικό ζευγάρι παρέδωσε μόνο μία σειρά εκπομπών το «Archetypes».

«Οι γ@@@@@οι απατεώνες»
Υψηλό στέλεχος του Spotify μετά την ανακοίνωση του «χωρισμού» εξαπέλυσε βρισιές εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν λέγοντας ότι αθέτησαν τη συμφωνία.

Ο Μπιλ Σίμμονς, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος Podcast Innovation and Monetization στο Spotify, στον γνωστό πάροχο υπηρεσιών ροής ήχου και πολυμέσων, χαρακτήρισε με ιδιαίτερα προσβλητικές λέξεις και φράσεις τόσο τον δούκα όσο και τη δούκισσα του Σάσεξ.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle - τα μεταξωτά βρακιά...: Η οκνηρία της, η αιτία που έσπασε το συμβόλαιο με το Spotify (φωτό - βίντεο)

Ο ίδιος είπε σε δικό του podcast πως είχε κληθεί να βοηθήσει τον Χάρι… ανεπιτυχώς. «Οι γ@@@@@οι απατεώνες. Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Οι τρελές ιδέες του
Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις ιδέες του βασιλικού ζεύγους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήλπιζε να πάρει συνέντευξη από διάφορες προσωπικότητες, μεταξύ άλλων, από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Μέσα από ένα podcast ήθελε να μιλήσει με τους τρεις άνδρες για την ανατροφή τους αλλά και τα παιδικά τους τραύματα ενώ στην ατζέντα του ήταν και Πάπας Φραγκίσκος, με τον οποίο ήθελε να μιλήσει για τη θρησκεία.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μαρκλ: "Φλερτάρει" με τη θέση της νέας μούσας του Dior - Της είχαν δώσει 47 εκατ. δολάρια για να διαφημίσει ρούχα του

Ο ίδιος παρουσίασε τις ιδέες του σε παραγωγούς και εταιρείες παραγωγής και τα στελέχη του Spotify έμειναν άφωνα.

Οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία για το συγκεκριμένο podcast και τρία χρόνια μετά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί κάποια από τις του δούκα του Σάσεξ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ