Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο λαός να μη δώσει καμία περίοδο χάριτος» (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου έκανε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

«Χαιρετιζούμε τις εργατικές λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, όλης της χώρας. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα χωριά και κωμοπόλεις που σημαδεύτηκαν από λαϊκούς αγώνες στην πρώτη θέση όπως στην Ικαρία ή στη δεύτερη όπως στον Ασπρόπυργο αλλά και στη Λέσβο που κατακτήσαμε τη βουλευτική θέση που χάσαμε τον Μάιο» δήλωσε το βράδυ της 25ης Ιουνίου για το εκλογικό αποτέλεσμα ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε επίσης: «Το ΚΚΕ θα κάνει από αύριο πράξη τη δέσμευση ότι θα βρεθεί στο μετερίζι μιας 100% μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης. Ο λαός να μην δώσει καμία περίοδο χάριτος, ειδικά αυτοί που ψήφισαν ΝΔ με βαριά καρδιά. Από αύριο οι λαϊκές δυνάμεις θα βρίσκονται σε νέο γύρο επίθεσης και νέων δεδομένων όπως της υλοποίησης των νέων προαπαιτούμενων για τους πόρους του Ταμείου Ανάπτυξης και για τον στόχο της περιβόητης επενδυτικής βαθμίδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ