Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά ήταν ανάχωμα απέναντι σε ακροδεξιά φαινόμενα» -«Ξαναπιάσαμε το νήμα της Ιστορίας» (βίντεο)

«Ξεκινά ένα νέο ταξίδι για τη δημιουργία ρεύματος κοινωνικής πλειοψηφίας» είπε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

Ότι το ΠΑΣΟΚ ξεκινά ένα νέο ταξίδι «για τη δημιουργία ρεύματος κοινωνικής πλειοψηφίας για μια ισχυρή Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εκλογών.

Το ΠΑΣΟΚ καταγράφει ποσοστό 11,9% και καταλαμβάνει 32 έδρες στη νέα Βουλή. «Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει. Ξαναπιάσαμε το νήμα της ιστορίας. Θα είμαστε δίπλα σας σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Το ΠΑΣΟΚ η πατριωτική και σύγχρονη κεντροαριστερά θα είναι εγγύηση. Θα πρέπει να μας προβληματίσει η άνοδος της ακροδεξιάς και των νεοναζιστικών μορφωμάτων.

Από αύριο το πρωί ξεκινά ένα νέο ταξίδι για τη δημιουργία ρεύματος κοινωνικής πλειοψηφίας για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Σε αυτή την πορεία θα είμαστε όλοι μαζί»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ