Σοφία Αλιμπέρτη - Γιάννης Πάριος: Περήφανοι για τον γιό τους Nicky - Μας ξεναγεί στο minimal λευκό παραδοσιακό σπίτι της Πάρου (φωτό & βίντεο)

O "Good Job Nicky" με αυτό το όνομα είναι γνωστός στο διαδίκτυο παρουσίασε νέο τραγούδι με τίτλο "Stay", δείτε το video clip

Στην Πάρο και στο υπέροχο σπίτι του στο νησί αποφάσισε να γυρίσει το νέο του βιντεοκλίπ ο Good Job Nicky.

Τόσο ο Νικόλας όσο και ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, αγαπούν πολύ την Πάρο και έχουν περάσει όλα τα καλοκαίρια τους εκεί αφού είναι και η γενέτειρά του πατέρα τους αλλά και η νέα «πατρίδα» της μητέρας του. Κατά διαστήματα όλη η οικογένεια έχει μοιραστεί στα social media στιγμιότυπα από το σπίτι όπου μένουν.

Αυτή, όμως, είναι η πρώτη φορά που ο Good Job Nicky ανοίγει το σπίτι για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου του τραγουδιού, STAY, το πρώτο δείγμα από το νέο υλικό που ετοίμαζε με έμπνευση και όρεξη τον τελευταίο χρόνο και έχουν γράψει οι Nicky, Conor Mullally και Τrey Qua.

Μάλιστα, πέρα από τα πλάνα του σπιτιού, στο κλιπ βλέπουμε και τους παιδικούς φίλους του Good Job Nicky, τον αδερφό του Μιχαήλ, τους συμπαίκτες του στο μπάσκετ, τον σκύλο του και γενικότερα τον νησιώτικο τρόπο ζωής που όποιος έχει βρεθεί στην Πάρο αντιλαμβάνεται αμέσως.

Το σπίτι του Good Job Nicky στην Πάρο

Οπως μαρτυρούν τα πλάνα πρόκειται για ένα όμορφο και ευρύχωρο σπίτι. Σε αυτό ξεχωρίζει το λευκό πιάνο στο σαλόνι και μια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου, του «τροβαδούρου του έρωτα» να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι.

Ένας αρκετά ευρύχωρος χώρος σάλας με μία μεγάλη καμάρα στη μέση του χώρου και την κουζίνα στο βάθος σχηματίζουν την παραδοσιακή τυπολογία.

Μια τυπική κυκλαδίτικη διακόσμηση, με παραδοσιακά έπιπλα, όπως την κουνιστή πολυθρόνα, και χρώματα στις αποχρώσεις του λευκού και του ξύλου, κυριαρχεί στο εσωτερικό της κατοικίας.

Τα μεγάλα παραθυρόφυλλα οδηγούν στην υπέροχη βεράντα, καθιστώντας το σπίτι ιδανικό καταφύγιο διακοπών στην Πάρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ