Μade in Greece η Dolly Boucoyannis: Κοσμήματα για την σύγχρονη γυναίκα - Δείτε απίστευτα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι (φωτό)

Η κοσμηματοποιός κέρδισε το διεθνές βραβείο De Beers Diamonds International Award για τη χρήση κινούμενων διαμαντιών.

Η Dolly Boucoyannis γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Σχεδιασμό Κοσμήματος στη Μεγάλη Βρετανία, Γεμολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Τεχνικές Χρυσοχοΐας στη Φλωρεντία, πριν επιστρέψει στην πόλη της, την Αθήνα.

idfinejewellery

Κέρδισε το διεθνές βραβείο De Beers Diamonds International Award για τη χρήση κινούμενων διαμαντιών.

 

 

 

 

 

 

Από τότε ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου διατηρεί το δικό της εργαστήριο και κατάστημα λιανικής πώλησης, ένα κοινό μυστικό μεταξύ των πιο κομψών Αθηναίων.

Παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία από διάφορες ιστορικές περιόδους, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που απέκτησε στα ταξίδια της, αποτελούν την έμπνευση για τη δημιουργία των μοναδικών έργων της.

 

 

 

 

 

 

Η βασική της φιλοδοξία καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της ήταν να δημιουργεί εξατομικευμένα κοσμήματα χωρίς ημερομηνία λήξης, χειροποίητα με έναν απροσδόκητο και ανατρεπτικό συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων υλικών, χωρίς περιορισμούς αξίας.

 

 

 

 

''Η φύση, μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, μαζί με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία από διάφορες ιστορικές περιόδους, ενισχυμένα με τις γνώσεις που απέκτησα από τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο, καθόρισαν πάντα το μοναδικό μου έργο τέχνης'', λέει. 

''Χρυσός, βότσαλα, μαργαριτάρια θαλασσινού νερού, μαργαριτάρια γλυκού νερού, κοράλλια και διαμάντια είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί περισσότερο στα κοσμήματά της. 

Δείτε περισσότερα σχέδια και κάντε τις αγορές σας στο dollyboucoyannis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ