Στην εντατική η Μαντόνα: Ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της - Τι έχει το pop idol της μουσικής

Ανησυχία προκάλεσε στους απανταχού φανς της η Μαντόνα, καθώς ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι, η βασίλισσα της ποπ αναγκάστηκε να λάβει αυτή την απόφαση μετά την πολυήμερη παραμονή της στην εντατική εξαιτίας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης. Η υγεία της Μαντόνα βελτιώνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση του μάνατζερ της Μαντόνα

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».

Το «Madonna: The Celebration Tour» είναι η 12η περιοδεία της Μαντόνα και έχει σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2023, στο Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά, ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα θα αλλάξει.

Σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα, η περιοδεία θα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιανουαρίου 2024, στο Palacio de los Deportes, στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ