Σοκ στην Κρήτη! Έπεσε πάνω του καυτό λάδι & έπαθε σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπα & χέρια - "Δεν με φρόντισε κανείς" (βίντεο)

Δεν τον βοήθησε κανένας ...

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το απίστευτο γεγονός που έλαβε χώρα Κρήτη, όταν ένας 22χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου είχε ένα εργατικό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος, που μόλις είχε τελειώσει τη σχολή, εργάζονταν ως βοηθός μάγειρα σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου, όταν σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και εργαζόταν ως ανασφάλιστος.

Το καυτό λάδι προκάλεσε στον 22χρονο Βαγγέλη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και στα χέρια του, όπως καταγγέλλει στο Star, όταν χύθηκε η κατσαρόλα με το καυτό λάδι πάνω του, οι συνάδελφοί το τον άφησαν αβοήθητο.

«Δε με φρόντισαν, με είχαν και περίμενα μία ώρα με τους πόνους», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος.

Ο ίδιος εξακολουθεί να πονάει από τα εγκαύματα. «Έχει πάρα πολύ πόνο. Πολλές φορές τυχαίνει το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ να έχω αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στα χέρια. Δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Τι έκανε σε δωμάτιο με ωμά κρέατα;

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια καίγομαι, ένα ασθενοφόρο, να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ