10 χρόνια Zeus+Dione: Το γιόρτασε με επίδειξη μόδας στη Δραπετσώνα - Τι φόρεσαν Μαρέβα Μητσοτάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια άκρως ξεχωριστή επίδειξη μόδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι και όσες βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 στον Πειραιά.

Η Zeus + Δione, με αφορμή τα δέκα χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας, παρουσίασε την Resort 24 collection. 

Η co-founder της Zeus + Δione Δήμητρα Κολοτούρα υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους του brand της, οι οποίοι μαγεύτηκαν από τη νέα συλλογή. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η Τζένη Μπαλατσινού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κ.α.

Με φόντο το πλωτό μουσείο Hellas Liberty στο λιμάνι του Πειραιά, το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και συν-ιδρύτρια του fashion brand , από το οποίο αποχώρησε πριν από μερικά χρόνια.

Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσίασε με το φόρεμα που επέλεξε, που την έκανε να θυμίζει Αρχαία Ελληνίδα.

Παρόμοιο styling, που παραπέμπει στην Αρχαία Ελλάδα, επέλεξαν και άλλες καλεσμένες, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

 

 

 

Για την συλλογή Small Trades, ο creative director Marios Schwab ξεδίπλωσε το μωσαϊκό της δεξιοτεχνίας της Ελλάδας, θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στις γυναίκες και τους άνδρες τεχνίτες που κατάφεραν να κρατήσουν το χειροποίητο ζωντανό μέσα στους αιώνες και τις δεκαετίες, αλλά και στα δια χειρός επαγγέλματα.

 

 

 

Ήταν μια γενέθλια συλλογή που για πρώτη φορά στη διαδρομή του brand , είδαμε ανδρικά κομμάτια, που λατρεύτηκαν ακαριαία για τη ρευστή τους ταυτότητα. 

Περισσότερες φωτό στο slideshow

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ