O πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς: Ο παρουσιαστής Jamie Laing, παντρεύτηκε την καλλονή αγαπημένη του Sophie Habboo στην Ισπανία - Το εκθαμβωτικό νυφικό (φωτό)

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο και τώρα πραγματοποίησε την δεύτερη τελετή. 

Ο γάμος του γόνου της McVitie's, Jamie Laing, με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο Made in Chelsea, Sophie Habboo, ήταν λαμπερός. 

Η μαγευτική Villa Las Sirenas του Sotogrande, η νεοκλασική μεγαλοπρέπεια του χώρου αποτέλεσε το κατάλληλο σκηνικό για την εκπληκτική τελετή στο ύπαιθρο, όπου 200 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στον κήπο του Ποσειδώνα.

 

 

 

 

 

 

Ένα πλήθος αριστοκρατών και αστέρων του ριάλιτι παρακολουθούσαν τη Sophie να περπατάει στα σκαλιά της εκκλησίας με ένα υπέροχο δαντελένιο φόρεμα της Emma Beaumont, πριν οι καλεσμένοι δειπνήσουν δίπλα σε μια πισίνα με φώτα και ακούσουν τη συγκινητική ομιλία του Jamie.

 

 

 

 

Υπήρξε χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (χάρη στον αγαπημένο DJ Alex Le Roux), προτού οι νεόνυμφοι αποχωρήσουν μέσα σε μια κινηματογραφική θέα πυροτεχνημάτων.

 

 

Η νύφη λέει στο Tatler ότι η ημέρα ήταν "απλά απίστευτη".

Η Haboo, 29 ετών, φορούσε ένα μακρυμάνικο λευκό φόρεμα, με τα μαλλιά της δεμένα σε χαμηλό κότσο.

 

Ο 34χρονος Laing, επέλεξε μαύρο σμόκιν με παπιγιόν και εμφανίστηκε στο γάμο φορώντας γυαλιά ηλίου. Το ζευγάρι  ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή σε ένα ληξιαρχείο στο Chelsea τον Απρίλιο..

Instagram/sophiehabboo

Ωστόσο, η μεγάλη γιορτή του γάμου τους ήρθε το Σάββατο (20 Μαΐου), ενώ αποφάσισαν να πραγματοποίησουν μια δεύτερη τελετή στη Σεβίλλη.

Στην πρώτη τους τελετή η 27χρονη ήταν εντυπωσιακή με ένα μίνι φόρεμα της Vivienne Westwood αξίας 3. 865 λιρών. 

 

 

 

 

 

 

Οι δυό τους, αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά ο Jamie παραδέχτηκε αργότερα στον Spencer Matthews κατά τη διάρκεια του podcast 6 Degrees ότι "φρίκαρε" κατά τη διάρκεια της πρότασης.

 

 

"Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού, λίγο πολύ, στο Rosewood Hotel", εξήγησε, πριν προσθέσει ότι πέρασε αρκετές ώρες δημιουργώντας ένα ρομαντικό σκηνικό πρότασης γάμου με εκατοντάδες κεριά και λευκά πέταλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ