Ματ Ντέιμον - αδελφοί Χέμσγουορθ: Ξετρελαμένοι με την Μύκονο - Το σουβλατζίδικο που λάτρεψαν & επισκέφθηκαν δύο φορές (βίντεο)

To ξέφρενο πάρτι των φίλων στη Μύκονο... 

Μαγεμένοι από το ελληνικό φαγητό είναι ο Matt Damon και τα αδέλφια Chris και Liam Hemsworth που συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο.

Οι Χολιγουντιανοί αστέρες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα επισκέφθηκαν με την παρέα τους το ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Αν και συνοδεύονταν από σωματοφύλακες οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απόλαυσαν τις ελληνικές μελωδίες που ηχούσαν στα μεγάφωνα ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους, αναφέρει το MykonosTv.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων η παρέα επισκέφθηκε ακόμα το εστιατόριο Kuzina στην παραλία του Ορνού όπου δοκίμασε φρέσκο ψάρι και φυσικά ελληνικά πιάτα.

Να σημειώσουμε ότι ο Matt Damon με τον Chris και τον Liam Hemsworth συνηθίζουν να κάνουν κοινές διακοπές καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ