Την χώρισε μέσα σε 24 ώρες! Η πρώτη νύχτα γάμου δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσε ο γαμπρός (βίντεο)

Ένα εξοργιστικό γεγονός αποκάλυψε μία χωρισμένη γυναίκα στην διαδικτυακή, ραδιοφωνική εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού Άμπι Τσάτφιλντ. 

Μια γυναίκα από το Σίδνεϊ περιέγραψε λεπτομερώς την στιγμή που ο σύζυγός της, της ζήτησε διαζύγιο τη νύχτα του γάμου τους. 

Η Rachel δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή Hit Network της Abbie Chatfield ότι ο σύζυγος της,  θέλησε να συνευρεθούν ερωτικά τη πρώτη νύχτα του γάμου τους, αλλά έγινε έξαλλος όταν "δεν πήρε αυτό που ήθελε". 

Το επόμενο πρωί ζήτησε διαζύγιο, με αποτέλεσμα οι νεόνυμφοι να χωρίσουν επίσημα μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Rachel said that her new husband had asked for sex on their wedding night but was left furious when he “didn’t get what he wanted."

Ο οικοδεσπότης των Hot Nights χαρακτήρισε τον γαμπρό "αηδιαστικό" . 

 

 

"Δεν ήμουν παντρεμένη ούτε 24 ώρες πριν ο σύζυγός μου ζητήσει διαζύγιο και χωρίσαμε δύο εβδομάδες αργότερα", είπε η κοπέλα. 

"Το βράδυ του γάμου, βγήκαμε έξω, και όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς, δεν του έδωσα αυτό που ήθελε".

Σε ερώτηση ενός εκ των συμμετεχόντων της εκπομπής, για το εάν είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις πριν παντρευτούν, η Ρέιτσελ διευκρίνισε πως «Είχαμε κάνει ήδη σεξ, ήμασταν ήδη μαζί. Ήμασταν κουρασμένοι και δεν ήθελα να κάνω και την επόμενη ημέρα ήθελε διαζύγιο». 

An Australian bride detailed the horrifying moment her groom asked for a divorce on their wedding night.

Στο τέλος δήλωσε πως η όλη διαδικασία την άφησε στεναχωρήμενη αλλά και ανακουφισμένη, καθώς θα προέκυπταν άλλα προβλήματα στη συνέχεια.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο προφίλ που έχει η εκπομπή στο TikTok, έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ