Οι συντάκτες της Vogue μας προτείνουν: Τα πιο άνετα και στιλάτα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι - Πόσο κοστίζουν (φωτό)

Θα σας βγάλουν όλη τη σεζόν χωρίς προβλήματα!

Τα σανδάλια είναι ένα από αυτά τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας (όπως τα τζιν και τα λευκά μπλουζάκια) για τα οποία οι άνθρωποι της μόδας τείνουν να έχουν ισχυρές απόψεις!

Εάν πρόκειται να επενδύσετε ακόμη σε ένα ζευγάρι καλοκαιρινά σανδάλια φέτος, κάναμε εκτενή έρευνα για να συγκεντρώσουμε μια λίστα με κλασικές επιλογές. Η μέθοδος; Μια έρευνα της ομάδας στο Vogue House!

Οι συντάκτες αποκάλυψαν ποια ζευγάρια επιλέγουν και γιατί τα αγαπούν. Από την επιλογή προέκυψαν ορισμένα ξεκάθαρα θέματα.

Οι συντάκτες της Vogue τείνουν να συνδυάζουν τα καλοκαιρινά σύνολα με ένα απλό μαύρο δερμάτινο σανδάλι και οι χοντρές σόλες εξακολουθούν να κυριαρχούν. Όσον αφορά τις αγορές πολυτελείας, το Hermès είναι μια δημοφιλής επιλογή, ενώ περισσότερα από ένα μέλη της ομάδας επισήμαναν τα επενδυμένα δερμάτινα σανδάλια της Prada. Όταν πρόκειται για πιο προσιτά σανδάλια hero, τα μαύρα σανδάλια Velcro της Teva και τα Birkenstock Arizonas είναι και τα δύο στο γραφείο.

Αυτά είναι τα καλύτερα σανδάλια για να φορέσετε αυτό το καλοκαίρι (και όχι μόνο), σύμφωνα με τους συντάκτες της Vogue.

Η Laura Hawkins, ενεργός συνεργάτης της ευρωπαϊκής σκηνοθέτιδας μόδας

«Πρόσφατες διακοπές που περιελάμβαναν βραχώδεις εξάρσεις –βλέπε Calanques της Μασσαλίας ή τις παραλίες των Μπαρμπάντος– με δίδαξαν ότι χρειάζομαι ένα ανθεκτικό καλοκαιρινό παπούτσι που να αντέχει στη θάλασσα. Εισαγάγετε το αυθεντικό πέδιλο Velcro της Teva, το οποίο φέρνει τους ανθρώπους με τα καυτά χρώματα για gorp- και normcore ντύσιμο με εξάψεις. Είχα πολλές εκδοχές αυτού του παπουτσιού, από απλά μαύρα στιλ μέχρι statement colour-blocked εκδοχές, και τα δύο θα είναι ιδανικά για τις επερχόμενες διακοπές μου, αναρρίχηση στη βραχώδη ακτογραμμή της Παντελερίας της Ιταλίας».

TevaMidform Universal SandalsBlack
£55.00

Joy Montgomery, ανώτερος συγγραφέας εμπορίου

«Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν πρόκειται για υποδήματα, όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο, γι' αυτό τρέφω τόσο διαρκή αγάπη για τα Birkenstocks. Πραγματικά άνετα και πραγματικά ικανά να δείχνουν όμορφα με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα μου – από τζιν μέχρι μάξι φορέματα, μίνι φούστες μέχρι προσαρμοσμένες στολές – είναι ουσιαστικά κολλημένα στα πόδια μου από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο περίπου. Αν και λατρεύω τη σπογγώδη γοητεία του Arizona Eva, είναι η ραφή αντίθεσης και το γυαλιστερό στυλ της συνεργασίας Birkenstock X Proenza Schouler που κάνουν αυτό το ζευγάρι για πάντα το αγαπημένο μου».


£125

Lauren Murdoch-Smith, ηθοποιός επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου, Ευρωπαίος σκηνοθέτης ομορφιάς και ευεξίας


660

«Βρίσκω ότι ένα άνετο, χοντρό πέδιλο ταιριάζει με τα πάντα στην καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα, είτε συνδυάζεται με μίντι φορέματα, λινά κοφτερά ή τζιν. Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με το Hermès Chypre – αυτά τα δερμάτινα σανδάλια διακοσμημένα με λογότυπο είναι απίθανα, χάρη στη στιβαρή σόλα και την κομψή σιλουέτα».

Emma Spedding, εκτελεστική εκτελεστική συντάκτρια ειδήσεων μόδας και χαρακτηριστικών


£525

«Είμαι με τη Laura και είμαι πιστή κοπέλα Teva – αν μπορούσα να φορέσω αυτά τα σπογγώδη σανδάλια Velcro για γάμους, επίσημες εκδηλώσεις και σημαντικές συναντήσεις, θα το έκανα. Δεν έχω χρόνο για άβολα παπούτσια, γι' αυτό και με εξέπληξε πόσο στιβαρά έχουν αυτά τα πέδιλα Jimmy Choo Avenue 50, που έχουν κυρτή φτέρνα. Μια πρώην συντάκτρια μου είπε ότι αυτά είναι σανδάλια στα οποία μπορείς να περπατήσεις 10.000 βήματα, και έχει δίκιο – τα δερμάτινα λουράκια με κόμπους είναι πολύ αποτελεσματικά στο να κρατούν το πόδι σου στη θέση του. Αυτό το χρώμα μόκα είναι λίγο διαφορετικό, αλλά έρχονται επίσης σε λευκές, μαύρες και πιο δυνατές αποχρώσεις.»

Θάλεια Μεταλληνού, συντονίστρια της αγοράς μόδας


€365.00

«Εμένα τα σανδάλια μου θυμίζουν καλοκαίρι στην Ελλάδα και τα νέα μου αγαπημένα είναι αυτό το ζευγάρι Zeus  Dione. Είναι απλά, πρακτικά και κομψά, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.”

Η Τζούλια Χομπς, ηθοποιός ευρωπαϊκής μόδας διαθέτει σκηνοθέτη και ανώτερη συντάκτρια έργων μόδας


£255

«Λατρεύω το κομψό, αλλά ανθεκτικό σανδάλι Egerie της Hermès, το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μου από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο».

Laura Ingham, αναπληρώτρια διευθύντρια του Παγκόσμιου Δικτύου Μόδας


£ 950

«Αυτά τα καπιτονέ δερμάτινα σανδάλια Prada έχουν υπερβολικό, μεγάλο σχήμα. Λατρεύω τις χοντρές σόλες τους, τις αρρενωπές γραμμές και το εξαιρετικά πρακτικό κλείσιμο με λουράκι Velcro – ταιριάζουν τέλεια με τις μάξι φούστες και το καλοκαιρινό ραπτικό».

Naomi Smart, διευθύντρια εμπορίου


£140

«Συνεχίζω να με στοχοποιούν οι διαφημίσεις της A.Emery και μετά από προσεκτικότερη εξέταση έχουν μια εξαιρετική επιλογή από στυλ σανδαλιών που συνδυάζονται με οτιδήποτε. Αυτά τα φλατ δερμάτινα σανδάλια με λουράκι γύρω από τον αστράγαλο είναι μια όμορφη, διαχρονική επιλογή.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ