Οι 7 κανόνες: Τους επέβαλε η απατημένη ηθοποιός στον άσωτο που επέστρεψε - Τα κινητά μας χωρίς κωδικούς, μία φορά την εβδομάδα δείπνο οι δυό μας κλπ

Και γιατί όχι ;

Η Amy Nuttall  έχει θέσει επτά αυστηρούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο σύζυγός της Andrew Buchan μετά την επανένωση τους. 

Η 41χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει πάρει τον Άντριου πίσω μετά τη «σχέση» του με τη συμπρωταγωνίστρια του Better, Leila Farzad , 40 ετών - αλλά με "κριτήρια" που τους βοηθούν να ξαναχτίσουν τον γάμο τους.

Η Amy έχει απαιτήσει εβδομαδιαία ραντεβού, πλήρη πρόσβαση στα τηλέφωνα του άλλου και καμία απολύτως επαφή εκτός δουλειάς με συμπρωταγωνιστές, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Andrew, ο οποίος έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του που παντρεύτηκε το 2012, θα πρέπει επίσης να διατηρεί επαφή μέσω FaceTime όταν εργάζεται μακριά.  

«Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει από αυτό, αλλά η Amy αποφάσισε να το δώσει άλλη μια φορά», είπε μια πηγή στο δημοσίευμα.

«[Η Έιμι] δεν θέλει να πετάξουμε πάνω από μια δεκαετία μαζί, αλλά ταυτόχρονα απέχει πολύ από το να είναι μια φυσιολογική σχέση χωρίς κανόνες. Θα υιοθετήσουν την προσέγγιση 777 που σημαίνει ότι κάθε επτά ημέρες πηγαίνετε ραντεβού, κάθε επτά εβδομάδες φεύγετε για νύχτα και κάθε επτά μήνες φεύγετε διακοπές μόνο οι δυο σας».

Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Amy και του Andrew για σχόλια.  

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αποκαλύφθηκε ότι ο Andrew φέρεται να είχε  εγκαταλείψει τη σύζυγό του για τη συμπρωταγωνίστρια του Leila, 40 ετών.

Αλλά μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Leila φέρεται να επέστρεψε στον σύζυγό της James Maizels, ενώ ο Andrew επέστρεψε στην οικογένειά του, με τη Sun  να αναφέρει ότι ο Andrew είπε σε έναν φίλο: "Θεραπευόμαστε".

Η Έιμι φέρεται να ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Άντριου τον Μάρτιο, λίγες εβδομάδες μετά την είδηση ​​του χωρισμού τους, αλλά πιστεύεται ότι οι επιθυμίες της έχουν αλλάξει.

«Δουλεύουν τα προβλήματά τους και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το ερωτικό τρίγωνο για χάρη της οικογένειάς τους».

Ο Andrew έχει επίσης πρωταγωνιστήσει ως Mark Latimer στη δημοφιλή σειρά Broadchurch και από τότε που παντρεύτηκε την Amy το 2012, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο το 2015 και τώρα έχει επίσης μια κόρη. 

Αφού έμεινε συντετριμμένη από την απιστία του συζύγου της, πηγές είπαν στη Sun ότι η Έιμι έβρισκε τις "δυνάμεις" της μετά την προδοσία, ενώ ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο Άντριου και η Λέιλα είχαν χωρίσει.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα: "Η Έιμι, όπως είναι κατανοητό, ήταν συντετριμμένη όταν έμαθε για την απιστία και ήθελε ένα καθαρό διάλειμμα και μια νέα αρχή. Αλλά ο Άντριου επέστρεψε κοντά της και της υποσχέθηκε να αλλάξει."

Η πηγή ανέφερε επίσης: «Του είπε ότι θέλει διαζύγιο ούτως ή άλλως, ταπεινώθηκε δημόσια και ο πόνος ήταν αφόρητος. Νόμιζε ότι έλειπε για δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα ήταν συχνά σε ξενοδοχεία με τη Λέιλα — μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια ήταν σαν να την χτυπούσε τρένο».

Ο Andrew πιστεύεται ότι άφησε το σπίτι της οικογένειας και μετακόμισε με τη Leila αφού τη γνώρισε ενώ δούλευαν μαζί στη σειρά του BBC.

Η Leila παντρεύτηκε τον σύζυγό της James Maizels το 2013 και έχουν μια κόρη που γεννήθηκε το 2014. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ