Έλα χρυσή μου τώρα αμάν! "Πήρα ότι ναρκωτικό & ποτό υπήρχε για να ξεχάσω τον Boris Becker που με άφησε - Ένιωθα άσχημη"

Τι αφηγείται η πρώην σύζυγος του

Η εν διαστάσει σύζυγος του Μπόρις Μπέκερ που χώρισε από τον σταρ του τένις, είπε ότι πήρε «κάθε ναρκωτικό στην Ίμπιζα» για να προσπαθήσει να τον ξεπεράσει όταν ξεκίνησε ένα νέο ειδύλλιο.

Η Sharlely Kerssenberg, 47 ετών, είπε ότι την άφησε να νιώθει «άσχημη, γερασμένη και ανεπιθύμητη» όταν ανακάλυψε ότι ο τρεις φορές πρωταθλητής του Wimbledon αρραβωνιάστηκε την κόρη του πρώην συμβούλου και μάνατζέρ του Axel Meyer-Wölden το 2008.

Λίγο μετά το χωρισμό από το Ολλανδό μοντέλο Sharlely, που τη φωνάζουν και Lilly ο Becker αρραβωνιάστηκε γρήγορα τη νέα του Alessandra Meyer-Wölden - η οποία ήταν 16 χρόνια νεότερή του.

Ο αρραβώνας απέτυχε και η Lilly τον πήρε πίσω, με το ζευγάρι να παντρεύεται το 2009 και να έχει μαζί έναν γιο, τον Amadeus. Αργότερα χώρισαν το 2018.

Ο Μπέκερ έκτοτε έχει εκτίσει την ποινή του στη φυλακή στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή έκρυψε τα περιουσιακά του στοιχεία μετά την κήρυξη της πτώχευσης, με τη Λίλι να τον επικρίνει  επειδή παραμέλησε την οικογένειά του και ισχυρίστηκε ότι η ποινή των 30 μηνών του «κατέστρεψε τη φήμη».

Οι τελευταίες της αποκαλύψεις για την ταραχώδη σχέση του ζευγαριού θα γίνουν στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του ITVX, Boris Becker: The Rise & Fall, που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την εσωτερική ιστορία του πώς ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες όλων των εποχών, που ήταν ο νεότερος νικητής του Wimbledon μόλις στα 17 του, κατέληξε στη φυλακή Wandsworth επειδή έκρυψε περιουσιακά στοιχεία και δάνεια αξίας 2,6 εκατομμυρίων λιρών για να αποφύγει την πληρωμή των χρεών.

Οι προπονητές, οι παιδικοί φίλοι και οι πρώην εραστές του Μπέκερ μιλούν ανοιχτά για να αποκαλύψουν πώς ήταν πίσω από τους τίτλους του γκραν σλαμ, τα βραβεία και τώρα τη φυλάκιση.

Ανάμεσά τους, η δεύτερη σύζυγός του Lilly θυμάται τις πιο δύσκολες στιγμές στη σχέση τους, συζητώντας μια κλήση που έλαβε στο Λονδίνο το 2008. 

«Ξύπνησα, χτύπησε το τηλέφωνό μου», είπε. «Έλεγξα ξαφνικά: Αυτή η γυναίκα είναι νεότερη, όμορφη. Αυτό ήταν καταστροφικό. Έπρεπε να πάω στην Ίμπιζα. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άσχημη, μεγάλη και ανεπιθύμητη. Ο πόνος πρέπει να φύγει ».

Είπε επίσης για τον χρόνο της στο νησί των πάρτι, «Δοκίμασα κάθε μανιτάρι (παραισθησιογόνα μανιτάρια), κάθε αλκοόλ, κάθε φάρμακο στο Ibiza. Δεν μπορούσα να μεθύσω αρκετά για να ξεχάσω αυτόν τον άνθρωπο ».

Το ζευγάρι αργότερα ενώθηκε ξανά και παντρεύτηκε. Τώρα σκέφτεται τη σχέση της με τον Γερμανό τενίστα: «Ήμουν σαν χαμένη, τι συμβαίνει με αυτόν τον τύπο; Είναι χαριτωμένος, φιλικός, αστείος, αλλά είναι και αλαζονικός, είναι ψεύτης. Ήμουν τόσο βαθιά ερωτευμένη μαζί του. Με το χάρισμά του, το πάθος του, το χιούμορ του. Τα πράγματα για τα οποία τον αγαπά το κοινό ».

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο έξι φορές πρωταθλητής Grand Slam έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την προβολή τμημάτων των σειρών ITVX και Paramount Plus.

Η Λίλι είπε: «Ο Μπόρις είναι ναρκισσιστής. Ένας εγωιστής άνθρωπος. Τον τρομάζει που δεν μπορεί να επηρεάσει το περιεχόμενο αυτού του ντοκιμαντέρ. Έχει συνηθίσει να ελέγχει και να χειραγωγεί τους άλλους. Αλλά δεν θα μείνω σιωπηλή, ακόμα κι αν ξαναστείλει τους δικηγόρους του πίσω μου. Θέλει να μου απαγορεύσει να μιλήσω για τον γιο μας. Έχει δει μόνο μια φορά τον Amadeus φέτος - και αμέσως δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram για να δείξει πόσο σπουδαίος πατέρας είναι. Αυτός είναι ».

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ, η Lilly είπε: «Είναι ένα τέλειο τέλος. Ένα αντίο στη ζωή μου με τον Μπόρις Μπέκερ. Έχω μάθει το μάθημά μου. Μετά το ντοκιμαντέρ, δεν θέλω να ξαναμιλήσω δημόσια για αυτόν. Θέλω μόνο το διαζύγιο για να μπορέσω επιτέλους να απολαύσω τη ζωή μου. Φτάνει πια!».

Η Lilly τώρα περιμένει διαζύγιο από τον Becker και τώρα είναι ξανά σε σχέση, λέγοντας στο γερμανικό ταμπλόιντ BILD: «Έχω μια πολύ ευτυχισμένη σχέση σε ισότιμη βάση με τον σύντροφό μου Thorsten». 

Σε μια συνέντευξη τον Φεβρουάριο, μετά την αποφυλάκιση του πρώην αστέρα του τένις από τη φυλακή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την απέλασή του στη Γερμανία, η Lilly μίλησε για τον σκληρό χωρισμό του ζευγαριού και επέκρινε τον Becker για το πώς διαχειρίστηκε σωστά τα οικονομικά του.

«Υπήρξαν λογομαχίες μέσα στο γάμο συχνά λόγω των ψεμάτων του Μπόρις για τα οικονομικά του», είπε.

«Ο Μπόρις μπορεί να είναι γοητευτικός και στοργικός όταν το θέλει, αλλά και εξαιρετικά πληγωμένος με τα λόγια. Ένας διάβολος. Η φυλακή δεν έκανε τον Μπόρις καλύτερο άνθρωπο. Ο Μπόρις ζει στον κόσμο του στον οποίο τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Μπόρις Μπέκερ. Δεν φταίω εγώ που πήγε φυλακή. Κατέστρεψε τη φήμη του μόνος του ».

Η Lilly ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Becker δεν ήταν εκεί για τον γιο τους, ο οποίος είναι τώρα 13 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ