Σαρλότ Κασιράγκι: Στην πρώτη σειρά του fashion show της Chanel στο Παρίσι - Τι φόρεσε η κόρη της Καρολίνας του Μονακο; (φωτό)

Δε θα μπορούσε να έλειπε από αυτό το show!

Στο front row της επίδειξης μόδας του οίκου της Chanel βρέθηκε η Σαρλότ Σασιράγκι.

Η κόρη της Καρολίνας του Μονακό έδωσε το "παρών" στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας του εμβληματικού οίκου που παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2023- 2024.

Εμπνευσμένη από την παριζιάνικη γοητεία, η συλλογή Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023/24 της Chanel που έχει φανταστεί η Virginie Viard αποκαλύπτει ένα πορτρέτο μιας λεπτής αλλά τολμηρής θηλυκότητας. Η συλλογή, που παρουσιάστηκε στις όχθες του Σηκουάνα, φέρει δημιουργίες στολισμένες με κεντητά μοτίβα φρούτων και λουλουδιών.

 

 

Φυσικά από ένα τέτοιο event δε θα μπορούσε να έλειπε η  Σαρλότ Κασιράγκι η οποία είναι πρέσβειρα του οίκου μόδας. Σε κάθε της επίσημη εμφάνιση επιλέγει total looks Chanel. Τα σύνολά της δεν είναι μόνο κομψά αλλά και πολυτελή.

H ίδια επέλεξε ένα τουίντ ταγιέρ στους τόνους του ροζ, μπεζ και μαύρου. Το ταίριαξε με μπαλαρίνες και ροζ τσάντα, όλα Chanel.

Διαβάστε ακόμη: Mother - daughter power - Καρολίνα του Μονακό και Σαρλότ Κασιράγκι: Mε αξεπέραστα looks από τον οίκο Chanel - Λάμψη & στρας (φωτό)

Δίπλα της καθόταν ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, η Βανέσα Παραντί και η Λουπίτα Νιόνγκο, όλοι εννοείται φορώντας Chanel outfits.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ