Η τρυφερή αγκαλιά του Μπαράκ Ομπάμα στην κόρη του: Η Μάλια έγινε 25 ετών - Τι της ευχήθηκε η Μισέλ (φωτό)

Γεννημένη την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η Μάλια Ομπάμα έγινε 25 ετών, τι πόσταραν οι γονείς της Μπαράκ και Μισέλ στα social

Mε ένα τρυφερό μήνυμα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ευχήθηκε στην κόρη του, Μάλια, για τα 25α γενέθλιά της.

Μάλιστα η Μάλια Ομπάμα είναι γεννημένη την ίδια ημέρα με την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Οι ευχές του Μπάρακ Ομπάμα στην κόρη του

«Χρόνια πολλά σε αυτό το ταλαντούχο, γεμάτο χιούμορ, όμορφο κορίτσι», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ενώ μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία που δείχνει να την κρατά αγκαλιά. «Μάλια, ελπίζω το 25 έτος σου να σου χαρίσει όλα όσα επιθυμείς και ακόμα περισσότερα».

Με τη σειρά της, η Μισέλ Ομπάμα ευχήθηκε στην κόρη της και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία της. «Χρόνια πολλά, Μάλια! Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου και που μπορώ να σε παρακολουθώ να γίνεσαι η υπέροχη νεαρή γυναίκα που είσαι σήμερα. Σε αγαπώ τόσο πολύ!», έγραψε.

Διαβάστε ακόμα: Μπαράκ Ομπάμα: Ύμνος στην Ελλάδα το βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του - Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, δείτε το

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ΕΤ, ήταν μία σπουδαία χρονιά για την κόρη του Μπαράκ Ομπάμα αφού έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως σεναριογράφος στη σειρά τρόμου «Swarm» γνωστής πλατφόρμας. Το ζευγάρι έχει ακόμα μία κόρη, τη Σάσα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπαράκ Ομπάμα υποκλίθηκε στην μαγειρική τελειότητα του Λευτέρη Λαζάρου - Τι ετοίμασε ο σπουδαίος σεφ για τον πρώην πλανητάρχη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ