Άννα Βίσση, Ζωζώ Σαπουτζάκη, Γιώργος Νταλάρας, Σάννυ Μπαλτζή, Νίκος Μουρατίδης: Αποχαιρετούν τη Γιώτα Γιάννα – Δείτε τις αναρτήσεις τους

Άννα Βίσση "μου φαίνεται απίστευτη η είδηση πως έφυγε για πάντα"

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Άννα Βίσση τη Γιώτα Γιάννα, της οποίας ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε την ερμηνεύτρια με τη φυσαρμόνικα με μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας για «ένα αιώνιο μαγκάκι που λάτρευε τη μουσική, τους φίλους της και τη ζωή».

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση

«Τα ''αντίο'' δεν της άρεσαν όπως και τίποτα που μαύριζε το τοπίο της ζωής έτσι όπως εκείνη το ζωγράφισε στο μυαλό της. Μου φαίνεται απίστευτη η είδηση πως η Γιώτα έφυγε για πάντα …ένα αιώνιο μαγκάκι που λάτρευε τη μουσική, τους φίλους της και τη Ζωή!

Έζησε δύσκολα χρόνια που τα έκανε τραγούδι και κλάμα στη φυσαρμόνικά της. Είμαστε όλοι πικραμένοι και τη χαιρετούμε με σεβασμό και ροκιά. Όσοι αγαπιούνται δεν πεθαίνουνε», έγραψε η Άννα Βίσση.

 

 

Η ανάρτηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Και Γω Σ’ αγαπώ και Θα Σ αγαπώ …Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μου Γιώτα Γιάννα … Πάντα θα θυμάμαι τις υπέροχες μελωδίες που μου έπαιζες με την γλυκιά σου φυσαρμόνικα», έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

 

Ο Γιώργος Νταλάρας

"Την Γιώτα Γιάννα την γνώρισα παιδί σχεδόν, στην Πλάκα.

Η φυσαρμόνικά της είχε μια άλλη ψυχή που ξεπερνούσε ακόμη και τους βιρτουόζους μουσικούς. Σου σπάραζε την καρδιά. Η Γιώτα έπαιζε αλλιώς κι αγαπούσε αλλιώς.

Δυο περίπου χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία, συνυπήρξαμε στη σκηνή του ‘’Αττικα’’, πάλι στην Πλάκα.

Με φώναζε Γιωργάκη, από την εποχή που με γνώρισε μέχρι και σήμερα.

Ήταν από αυτούς τους λιγοστούς, αλλιώτικους ανθρώπους, αερικό, φτωχοδιάβολος, ξωτικό και άγγελος μαζί, πάντα ανένταχτη κι ελεύθερη.

Γιώτα μου, ταπεινή και καλή, που πατούσες τη σκηνή όπως το χώμα της γειτονιάς που μεγάλωσες, ο Γιωργάκης σου σε αποχαιρετά…

Με συγκίνηση κι αγάπη."

 

 

O Νίκος Μουρατίδης

"Μια σεζόν έπαιζα μουσική στο Mamaca's και ένα βράδυ ήρθε η Γιώτα Γιάννα. Την είχα γνωρίσει νεαρός, στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Λίγο πριν φύγει, ήρθε και μου άφησε αυτό το σημείωμα... "Νίκο μου σε γουστάρω και θέλω τις ιδέες σου. Σ' αγαπώ Νίκο" ....

Καλό ταξίδι Γιώτα μου μοναδική, διαφορετική κι' αγαπημένη".

 

 

Η Σάννυ Μπαλτζή

"Αντίο μεγάλη μορφή, σπάνια, ατόφια, αυθεντική, λατρεμένη. Σήμερα η φυσαρμόνικα σου κλαίει μαζί μας... ξέρει πόσο σπουδαία ήσουν και θα είσαι για πάντα.
Γιωτουλα μου ωχ αμάν αμάν ... ξέρεις εσύ".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ