Ricky Martin: Χώρισε από τον σύζυγό μετά από 6 χρόνια γάμου - Το ειδύλλιο, τα 4 παιδιά και το πρόωρο τέλος

Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι δύο καλλιτέχνες παραμένουν αγαπημένοι για χάρη των παιδιών τους.

Μετά από έξι χρόνια γάμου, ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef παίρνουν διαζύγιο.

ποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας αυτό που ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια", αναφέρουν στο PEOPLE σε κοινή δήλωσή τους ο Πορτορικανός σούπερ σταρ και ο Συροσουηδός καλλιτέχνης.

"Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον",  λέει το πρώην ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά: την Lucia, που γεννήθηκε το 2018, και τον Renn, που γεννήθηκε το 2019.

Ο Μάρτιν είχε προηγουμένως καλωσορίσει τους δίδυμους γιους του Ματέο και Βαλεντίνο, που γεννήθηκαν το 2008, τους οποίους θα συνεχίσει να μεγαλώνει ως μονογονέας.

Ο Martin, 51 ετών, και ο Yosef, 38 ετών,  γνωρίστηκαν από το Instagram το 2015 και άρχισαν να βγαίνουν έξι μήνες αργότερα, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά στο Λονδίνο. Έκαναν το ειδύλλιό τους επίσημο στο κόκκινο χαλί στο amFAR Inspiration Gala του 2016 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την ίδια χρονιά πριν παντρευτούν το 2018.

Δείτε επίσης: Ricky Martin: Παντρεύεται τον σύντροφό του - Τι αποκάλυψε για το γάμο ο γνωστός τραγουδιστής

Ο τραγουδίστής του "Livin' La Vida Loca" μοιράστηκε τα νέα της ένωσής τους κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο E! News τον Ιανουάριο του 2018.

Και οι δύο άνδρες, που μιλούν πολλές γλώσσες, έχουν μιλήσει για την αποφασιστικότητά τους να μεταδώσουν τη γλωσσική τους ευελιξία στα τέσσερα παιδιά τους.

"Μιλάμε ισπανικά στο σπίτι, αλλά μιλούν επίσης αγγλικά και γαλλικά", είπε ο Martin κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του 2013 στο The Ellen DeGeneres Show, σημειώνοντας ότι οι δίδυμοι γιοι του είναι εγγεγραμμένοι σε γαλλικό σχολείο. 

Το 2010 μετά την αποκάλυψη της υιοθεσίας έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος, αφού είχε σχέσεις για πολλά χρόνια με άνδρες και γυναίκες. 

Ο Μάρτιν μιλούσε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα και την οικογένειά του γιατί ήθελε να δείξει ότι οι οικογένειες με δύο πατέρες είναι κανονικές. 

«Θέλω απλώς να κανονικοποιήσω οικογένειες σαν τη δική μου», είπε μιλώντας στο The Ellen DeGeneres Show για το εξώφυλλο του People’s Pride Issue. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ