Villa Evan: Ένας πανέμορφος χώρος με θέα το νησί της Αντίπαρου - Infinity pool & πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (φωτό)

Πισίνα, ιδιωτικά μπάνια, ανακαινισμένοι χώροι ...

Όσες φορές κι αν επισκεφθεί κάποιος την Πάρο, ποτέ δεν μπορεί να πει ότι τη γνωρίζει πιθαμή προς πιθαμή. Ατίθασα όμορφη, με καλά κρυμμένα «διαμάντια» για λίγους, έχει τον τρόπο να σαγηνεύει τόσο όσους ζητούν κοσμική ζωή και night life όσο κι εκείνους που αναζητούν την ηρεμία τους, γραφικά χωριουδάκια και ήσυχες παραλίες.

Εκεί, λοιπόν, θα βρείτε έναν υπέροχο χώρο που δώσει άλλο νόημα στις ξέγνοιαστες διακοπές σας. 

Villa Evane

Villa Evane

Ο λόγος για τη Villa Evan! Μια όμορφη ελληνική βίλα χτισμένη πάνω από στρέμματα με ελιές, η Villa Evan προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα στο νησί της Αντιπάρου.

Αυτή η αποκλειστική βίλα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής βρίσκεται σε προνομιακή θέση πάνω από τον κόλπο της Αγεριάς. Προσφέρει εκτεταμένη θέα στη θάλασσα και φυσικά πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα. Εκθαμβωτικά λευκά χωριά, τοπία, εκκλησίες, ανεμόμυλοι, παραλίες, γραφικά λιμανάκια, λιθόστρωτα δρομάκια και στενά σοκάκια και αρχαιολογικά κατάλοιπα μαρτυρούν το πέρασμα πολλών αιώνων.

Villa Evane

Villa Evane

Villa Evane

Ο αρχικός σχεδιασμός είχε προγραμματιστεί για δύο ξεχωριστές βίλες η μία δίπλα στην άλλη ενοποιημένες από την πισίνα, αλλά κατά την κατασκευή η ιδέα άλλαξε και εξελίχθηκε σε μια μεγάλη βίλα, προσθέτοντας έναν μακρύ διάδρομο με παράθυρα σε όλο το μήκος. Αυτός ο διάδρομος είναι τώρα το αποκορύφωμα του εσωτερικού και είναι το καλύτερο σημείο για να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να διαβάσετε.

Villa Evane

Villa Evane

Villa Evane

Τα δωμάτια σχεδιάστηκαν για να εκφράζουν την αίσθηση μιας ιδιωτικής κατοικίας, άνετης και αξιοσημείωτης τόσο από μέσα όσο και από έξω. Το σκηνικό του κτιρίου επιτρέπει την κομψή δημιουργία μιας μεγάλης βεράντας που απλώνεται στο εξωτερικό με πέργκολες και ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης.

Villa Evane

 

Villa Evane

Villa Evane

Και τα πέντε υπνοδωμάτια βρίσκονται στον ίδιο όροφο και όλα έχουν ιδιωτικό μπάνιο. Η μοντέρνα προσέγγιση στο σχεδιασμό και η φρέσκια πινελιά της διακόσμησης του δωματίου τονίζουν την υπογραφή της φιλοσοφίας του αρχιτέκτονα. Η μεγάλη μασίφ τραπεζαρία από μάρμαρο Πάρου έχει τη δική της ιστορία, όπως και ο τεράστιος βενετσιάνικος πολυέλαιος «Murano» που κρέμεται από πάνω της. Το δείπνο γίνεται ιεροτελεστία!

Δείτε περισσότερα εδώ: lecollectionist.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ