Άννα Βίσση: Γιατί αναβλήθηκε η μεγάλη συναυλία με τον Καρβέλα στη Θεσσαλονίκη - Λυπάμαι, δεν φταίμε εμείς (βίντεο)

Αναβλήθηκε η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση και του Νίκο Καρβέλα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες (10/7) στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης.

Η συναυλία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 21:30, ωστόσο ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο δεν μπορούσε να λυθεί ούτε μετά από μερικές ώρες, οδήγησε στην αναβολή της.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη συναυλία, με την Αννα Βίσση στα σόσιαλ να εκφράζει τη στενοχώρια της γι’ αυτή την αναβολή.

«Η απογοήτευσή μου και του Νίκου είναι τεράστια. Μια τόσο ωραία μέρα δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Ολα ήταν έτοιμα, αλλά ένα τεράστιο πρόβλημα, που δεν θα λυνόταν ούτε μετά από μερικές ώρες, μας ανάγκασε να αναβάλουμε την συναυλία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι, αλλά δεν φταίμε εμείς, φταίει το σύστημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα, δουλεύουμε για να βρούμε μία ημερομηνία που να γίνει εφικτό να συμβεί αυτή η συναυλία», ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στα σόσιαλ.



Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή. Κάποιοι μάλιστα τόνισαν πως ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη συναυλία ή έκαναν πολλά χιλιόμετρα ή πήραν άδεια για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ