Μπριζίτ Μακρόν: Με ολόλευκο midi dress συνόδευσε τον Εμανουέλ σε δείπνο - Ο ορισμός της γαλλικής φινέτσας (φωτό)

Ξέρει πως να ντύνεται σε κάθε περίσταση!

Μία ακόμη chic εμφάνιση για την Μπριζίτ Μακρόν!

Την Τρίτη 11 Ιουλίου η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν στο Βίλνιους της Λιθουανίας και συγκεκριμένα στο προεδρικό μέγαλο ενόψει του προγραμματισμένου δείπνου.

Είναι γνωστό ότι η Μπριζίτ διακρίνεται για τη γαλλική της φινέτσα και το μοναδικό της στυλ. Και φυσικά δε γινόταν να επιλέξει να φορέσει κάτι λιγότερο...

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μακρόν: Super chic στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ - Με εκπληκτικό black dress & smokey eye (φωτό)

Για την ιδιαίτερη αυτήν περίσταση έβαλε ένα ολόλευκο midi φόρεμα με κλειστό ντεκολτέ και μακρύ μανίκι συνδυάζοντας το άψογα με διαχρονικές κλασσικές γόβες με λεπτό τακούνι.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό σινιόν κότσο και έτσι φαινόταν καθαρά τα διακριτικά αλλά πάντα κομψά ασημένια σκουλαρίκια της.

Ο Εμανουέλ Μακρόν διατηρεί το formal look του με σκουρόχρωμο κοστούμι και ασορτί γραβάτα.

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μακρόν: Ερωτευμένη & αχώριστη με τον σύζυγο της, Εμανουέλ - Το μπλε δερμάτινο jacket που της ταιριάζει απόλυτα (φωτό)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Μπριζίτ Μακρόν είναι πολύ φιλική και μιλάει με τους διάφορους καλεσμένους που ήταν επίσης εκεί πάντα βέβαια στο πλάι του συζύγου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ