Kourtney Kardashian: Στην Χαβάη για babymoon με φουσκωμένη κοιλίτσα - Το λεοπάρ μαγιό & τα παιχνίδια στην θάλασσα (φωτό - βίντεο)

Η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιαν, βιώνει την πιο όμροφη περίοδο της ζωής της. 

Η Kourtney Kardashian έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς απολάμβανε τον ήλιο σε παραλία της Χαβάης την Τρίτη.

Η 44χρονη ριάλιτι σταρ αποκάλυψε στον κόσμο τον περασμένο μήνα ότι περιμένει παιδί με τον νέο της σύζυγο Travis Barker.

 

 

Έριξε τη βόμβα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του συγκροτήματός του, Blink-182, στεκόμενη στο κοινό και κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε: "TRAVIS είμαι ΕΓΚΥΟΣ".

Δείτε επίσης: Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ποζάρει πρώτη φορά με μαγιό & δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της - "Γλυκό Καλοκαίρι" (φωτό)

Η είδηση της εγκυμοσύνης, ήρθε ένα χρόνο αφότου η Kourtney έβαλε φρένο στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, το οποίο την είχε υποβάλει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης.

 

Η αδερφή της Κim, επέλεξε για την βουτιά της στην παραλία leopard-print two-piece.

Η 44χρονη είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών (Mason, 13 ετών, Penelope, 10 ετών, και  Reign, 8 ετών) τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της  Σκοτ Ντίσικ. 

 

 

 

 

 

 

 Τα παιδιά της συμμετείχαν στο ταξίδι της Kourtney στη Χαβάη, όπου η μικρή Penelope εθεάθη να τρέχει στην άμμο μαζί με τη μητέρα της.

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, ο Travis έχει δύο παιδιά - τον Landon, 19 ετών, και την Alabama, 17 ετών - τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ