Margot Robbie - Barbie: Όλα τα φορέματα που έβαλε η κούκλα του Χόλιγουντ για την πρεμιέρα της ταινίας που θα σπάσει τα ταμεία (φωτό)

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η real life Barbie....

H παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium στο κέντρο του Λος 'Αντζελες την Δευτέρα 10/7 και η  Μάργκοτ Ρόμπι, δεν θα μπορούσε να λείπει. 

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μπροστά από το αγαπημένο ροζ αυτοκίνητο φορώντας από την ντουλάπα της εμβληματικής κούκλας ένα μαύρο, αυτή τη φορά, όλο παγιέτα φόρεμα.

 

Δείτε επίσης: Μάργκοτ Ρόμπι: Εξέπληξε τους πάντες με το φόρεμα που έβαλε στην πρεμιέρα της Barbie - Γιατί έκανε τη διαφορά (φωτό & βίντεο)

 

Η Αυστραλή ηθοποιός συνεργάστηκε με τον στυλίστα της, 'Αντριου Μουκαμάλ(Andrew Mukamal) και τον διάσημο οίκο Schiaparelli για να «αποτυπώσει» ξανά την εμφάνιση της εμβληματικής κούκλας του 1960 με την ονομασία «Solo in the Spotlight».

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα μακριά γάντια, mules και εντυπωσιακά κοσμήματα, ενώ κατά την διάρκεια της φωτογράφισης κρατούσε ένα ροζ μαντήλι.

 

 

Στο πλάι της, ο συμπρωταγωνιστής της και δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling), ο οποίος επέλεξε ένα κοστούμι σε ροζ χρώμα από τον διάσημο οίκο Gucci.

 

Λονδίνο

Στις 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

 

 

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια, η οποία στις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθετεί λουκ εμπνευσμένα από την Barbie, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που φορούσε η θρυλική κούκλα τη δεκαετία του 1960.

 

 

Image

Twitter/

@saintdoII

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα της Vivienne Westwood με λευκό γούνινο τελείωμα. Το φόρεμα στο επάνω μέρος αποτελούνταν από έναν κορσέ που τόνιζε τις αναλογίες της, με ένα λουλούδι στο γοφό και μακριά ουρά. Το λουκ ολοκλήρωσε με διάφανα τακούνια που τόνιζαν ακόμη περισσότερο το ύψος της καθώς και ένα μαργαριταρένιο τσόκερ και μακριά λευκά γάντια.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μεξικό, η  Μάργκοτ Ρόμπι μας ενθουσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές: Επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα σε ροζ, με μίνι μήκος και διαφάνεια στα μανίκια αλλά και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, επίσης σε ροζ. Την μέση της τόνισε με μια πολύ κομψή ζώνη - αλυσίδα, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα επίσης κλασικό και αγαπημένο half up, half down.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ