Τα νέα έργα της LAPPSET: Παιδικές χαρές για ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια (φωτό)

Η LAPPSET είναι εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρία σε παιδικές χαρές, υπαίθρια γυμναστική και αστικό εξοπλισμό για μικρούς και μεγάλους

Με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, έχουμε εγκαταστήσει πολυάριθμους ασφαλείς και εντυπωσιακούς χώρους παιδικών χαρών και υπαίθριων γυμναστηρίων σε Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις, Σχολεία, Ιδρύματα και Δήμους σε Ελλάδα και Κύπρο

1.  Δημόσιος Κήπος Λεμεσού

Χτίζοντας τον μύθο του Ποσειδώνα, σχεδιάσαμε ένα συμπεριληπτικό θεματικό πάρκο στους Δημόσιους Κήπους της Λεμεσού. Χρησιμοποιήσαμε πάνω από 40 προιόντα συνολικά, με μεγάλο αριθμό αυτών να είναι custom made ως μέρος μιας μυθικής θεματικής αφήγησης, με πιο επιβλητικό: το όργανο που απεικονίζει τον Ποσειδώνα και έχει ύψος άνω των 8μ.

2. Δήμος Βριλησσίων

Από κοινού με τον Δήμο Βριλησσίων δημιουργήσαμε ένα πάρκο παιδικής χαράς στο κέντρο της γειτονιάς όπου οι δημότες μπορούν να απολαμβάνουν ένα ασφαλές παιχνίδι που θα ενισχύει την κοινωνικοποίηση των παιδιών τους.

3. Κτήμα Αρίστη

Για το Κτήμα Αρίστη ετοιμάσαμε έναν πανέμορφο και φυσικό υπαίθριο χώρο, με όργανα της σειράς Flora που εναρμονίζονται πλήρως με το υφιστάμενο περιβάλλον.

4. Princess Sun Hotel

Η ομάδα μας ανέλαβε την διαμόρφωση της παιδικής χαράς στο πολυτελές Princess Sun Hotel στην Ρόδο, όπου χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά χρώματα για να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού.

5. Μικρή Πόλη Κως & Ρόδος

Δημιουργήσαμε δύο υπαίθρια πάρκα παιδικής χαράς, σεβόμενοι τον υφιστάμενο περιβάλλοντα χώρο και ανταποκρινόμενοι στον χαρακτήρα κάθε χώρου. Το κάστρο των ιπποτών κοσμεί το ξενοδοχείο “Μικρή Πόλη, Κως” ενώ το ψαράδικο καράβι έχει ρίξει άγκυρα στο ξενοδοχείο της Ρόδου. Τα έργα βρίσκονται υπό κατασκευή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ