"Σφήκες" της Λένας Κιτσοπούλου: Γέμισε με σπουδαίες προσωπικότητες η Επίδαυρος - Ποιοι βρέθηκαν εκεί (φωτό)

Δεν έπεφτε καρφίτσα ...

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράσταση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/7) στην Επίδαυρο, ανάμεσά τους πολλά ερωτευμένα ζευγάρια αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες. 

Στην παράσταση «Σφήκες» που είναι βασισμένη στο έργο του Αριστοφάνη και παρουσιάστηκε σε ελεύθερη διασκευή της Λένας Κιτσοπούλου, το Αρχαίο Αργολικό θέατρο από κόσμο που ήθελε να την παρακολουθήσει.

Το έργο που κατά αλφαβητική σειρά παίζουν οι Δάφνη Δαυίδ, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Κωνσταντίνος Καπελλίδης, Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας, Νίκος Κουσούλης, Αλέξης Κωτσόπουλος, Νεφέλη Μαϊστράλη, Σωτήρης Μανίκας, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ιωάννα Μαυρέα, Θάνος Μπίρκος, Δημήτρης Ναζίρης, Πάνος Παπαδόπουλος, Στέφανος Πίττας, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Μαριάννα Πουρέγκα και Θοδωρής Σκυφτούλης παρουσιάζεται από το Εθνικό θέατρο και έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων θεατρόφιλων που ήθελαν να το παρακολουθήσουν στην Επίδαυρο.

Ανάμεσά τους είδαμε τον Χρήστο Λούλη σε σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, τον Μελέτη Ηλία, τον Γιώργο Κοψιδά, τον Διονύση Φωτόπουλο αλλά και τον Ορέστη Ανδρεαδάκη και πολλούς πολλούς ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ