Villa Mabrun στην Ίμπιζα: Πως το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών στο Ισπανικό θέρετρο έχει εικόνα & τιμή - Από 38.000 € την εβδομάδα (φωτό)

Επίγειος παράδεισος!

Με την επίπεδη οροφή, τις πέτρες στο χρώμα της άμμου και την ασβεστωμένη πρόσοψη, η Villa Mabrun μοιάζει με ένα παραδοσιακό Ibiza finca!

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Στο εσωτερικό, τα  hippy-chic στοιχεία προσθέτουν χαρακτήρα στη σύγχρονη διακόσμηση. Κομψοί λευκοί καναπέδες περιβάλλουν τραπεζάκια σαλονιού από ακατέργαστο ξύλο και χαλιά με στάμπες Αζτέκων. Συγκεντρωθείτε γύρω από το στρογγυλό τραπέζι στο παγκάκι που είναι γεμάτο με πολύχρωμα μαξιλάρια από την υπαίθρια αγορά και απολαύστε ένα γεύμα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Ο ίδιος συνδυασμός μποέμ και σύγχρονου στυλ διαπερνά τα υπνοδωμάτια. Τα έπιπλα, τα γλυπτά ξύλινα κεφαλάρια και τα ραμμένα στο χέρι καλύμματα προσθέτουν προσωπικότητα στα πολύ μοντέρνα ανοιχτά μπάνια. Στην ηλιόλουστη βεράντα, οργανώστε ένα πάρτι στην πισίνα αντάξιο των ωραιότερων ξενοδοχείων του νησιού. Πιείτε ένα κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα δίπλα στην όμορφη τετράγωνη πισίνα ή κοιμηθείτε στα κρεβάτια βλέποντας τον ουρανό μέσα από τις λεπτές κουρτίνες.

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Villa Mabrun

Μπορείτε επίσης να πάτε στην Experimental Beach Ibiza είκοσι λεπτά μακριά για να δοκιμάσετε τα παραοδσιακά τάπας. Αφήστε τον εαυτό σας ξέγνοιαστο με ένα mojito στο χέρι καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα.

Δείτε περισσότερα εδώ: lecollectionist.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ