Πόσο χαριτωμένο κοριτσάκι και πόσο ευτυχισμένη μαμά! Η Τζένη Μπότση γιορτάζει την κορούλα της που έγινε πέντε ετών (φωτό)

Γενέθλια για μαμά και κόρη...

Ευτυχισμένη μαμά είναι η Τζένη Μπότση, αφού η κορούλα της έγινε ετών. 

Η αγαπημένη ηθοποιός ανάρτησε στο instagram της ένα βίντεο και μας έδειξε την τούρτα της μικρής και τα κεράκια που έσβησαν. 

 

''Πολλούς εορτασμούς αυτός ο μήνας!!! Κάθε μέρα γιορτή….και όλες γυρίζουν γύρω από την Αλίκη. Έσβησα και επίσημα τη δικιά μου τούρτα -έκπληξη από την @andromache_dav , με τους φίλους και τους νονούς της Αλίκης(@siaxanalatou μας ελειψες) όμως, αυτή τη φορά στο αγαπημένο μου εστιατόριο !!!Στο @artisanal_restaurant με τον μαγικο του κήπο!
@andromache_dav τι μοναδική ενέργεια σκορπάς !!!ευχαριστώ πολυ! @arrieta.triphyllis @kleotriphyllis @katerinavrana και Σωκ είστε οι καλύτεροι νονοί στον κόσμο @laura_mamakos σ´αγαπω @katrina_tsantali είσαι η έμπνευση μου. Στάθη, Κώστα, Φωτεινη και κυρίως Φίλιππε και Αφροδίτη , συνθεσατε ένα μοναδικό μπουκέτο για τα γενέθλια μου. Σας ευχαριστώ όλους'', έγραψε. 

Μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι εκτός από την κόρη της γενέθλια είχε και η ίδια, η οποία έγινε 51. 

Να σημειώσουμε πως η Τζένη Μπότση είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Μιχαλά και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα, low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η ευτυχία τους ολοκλήρώθηκε όταν ήρθε στην ζωή η κόρης τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ