Γενέθλια έχει η Έλλη Κοκκίνου: Οι πλατινένιοι δίσκοι της, ο Αλέξανδρος της ζωής της & ο Μπόγρης, ένας μεγάλος έρωτας (φωτό)

H καριέρα, ο γάμος, το διαζύγιο, ο γιος, η σχέση με τον Μπόγρη και η λαμπερή ζωή της!

Η Έλλη Κοκκίνου έχει γενέθλια και γίνεται 53 ετών! 

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι από τις πιο πετυχημένες στην Ελλάδα με αμέτρητες συνεργασίες και επιτυχίες. 

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

 

 

 

 

 Έχει Πουλήσει πάνω από 160.000 δίσκους.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον  Παναγιώτη Βασιλειάδη και μαζί του απέκτησε τον μονάκριβο γιος της, Αλέξανδρο. 

Λίγα χρόνια αργότερα όμως το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000, όπου τότε η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο κέντρο του επιχειρηματία. Η χημεία μεταξύ τους ήταν μοναδική και έτσι το Σεπτέμβριο του 2007, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στην ζωή το παιδάκι τους. 

 

 

 

 

Η 'Ελλη, ήταν η πιο λαμπερή νύφη, μέσα στο υπέροχο Vera Wang νυφικό της. 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Μπόγρης: Τι αποκαλύπτει για την σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου - «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου» (βίντεο)

 

Στην ζωή της όμως ήρθε ένας ακόμη άνδρας, τον οποίο ερωτελυτηκε πάρα πολύ! Και αυτός δεν είναι άλλος από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Μπόγρη.

Ο Γιώργος Μπόγρης υπήρξε ζευγάρι για περίπου 7 χρόνια με την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία χώρισαν το 2017. 

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία», είχε πει σε παλαιότερη συνένετυξή της η Έλλη Κοκκίνου.

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για την ξαφνική προβολή στην αρχή της καριέρα της, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δε θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της τον Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου λέει: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ