Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε τυροκόμος! Παρακολούθησε όλη τη διαδικασία παραγωγής και συνομίλησε με τα "ρομπότ" (φωτό - βίντεο)

Και μετά πήγε στο Battle of Britain Memorial Flight

Ο Βασιλιάς έχει στενούς δεσμούς με το Lincolnshire, γιαυτό και επισκέφθηκε το αγρόκτημα τυριών Poacher του Lincolnshire αλλά και τον χώρο πτήσης Battle of Britain Memorial Flight.

Πρώτα πήγε για πρώτη φορά στη φάρμα όπου παράγεται το Lincolnshire Poacher Cheese και συνάντησε την οικογένεια που τη διευθύνει από το 1918 έχοντας περάσει στην επόμενη γενιά.

 

 

Το γαλακτοκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1970 και σήμερα όλο το γάλα παράγεται στο αγρόκτημα, εκτός από μια μικρή ποσότητα που εμφιαλώνεται και πωλείται στις Farmers Markets όπου μετατρέπεται στο γνωστό κίτρινο τυρί Lincolnshire Poacher Cheese.

Αφού παρακολούθησε τη διαδικασία προετοιμασίας του τυριού πίσω από το τζάμι, ο βασιλιάς Κάρολος συνάντησε μέλη του προσωπικού που δούλευαν εκεί για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Richard Tagg, ο οποίος εργάστηκε ως τυροκόμος για 25 χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί το 2019, και του Robert Ranshaw, ο οποίος εργάζεται στη φάρμα για 47 χρόνια. Ο Βασιλιάς συνάντησε επίσης ένα ρομπότ που ονομάζεται «Φλωρεντία η μηχανή» και γυρίζει τα φορτία τυριού μεταξύ των διαδρόμων.

The King visits Lincolnshire Poacher Cheese farm
instagram @theroyal_family

Αργότερα την ίδια μέρα επισκέφθηκε το Battle of Britain Memorial Flight, στο οποίο συμμετείχαν βετεράνοι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε ανάμνηση της 80ής επετείου της Επιχείρησης Chastise.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κάρολος στέφθηκε και βασιλιάς της Σκωτίας - Η χωρίς υπερβολές τελετή, το ιστορικό στέμμα που φόρεσε (φωτό - βίντεο)

Το Royal Air Force Battle εγκαινιάστηκε με μία επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο RAF Biggin Hill, στο αεροδρόμιο Battle of Britain στο Κεντ, στις 11 Ιουλίου 1957. Το αρχικό πλήρωμα του αεροσκάφους ήταν τρία PR Mk XIX Spitfire και ο τελευταίος αξιόπλοος Hurricane της RAF, LF363.

The King visits the Battle of Britain Memorial Flight
instagram @theroyal_family

 

 

Διαβάστε ακόμη: Τζο Μπάιντεν: Κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία - Χαλαρώνει με τη σύζυγό και την εγγονή του (φωτό & βίντεο)

Το 1969, μετονομάστηκε σε Battle of Britain Memorial Flight και ιδρύθηκε επίσημα ως πλήρως χρηματοδοτούμενη μονάδα. Το BBMF συνέχισε να αναπτύσσεται και τώρα διατηρεί και λειτουργεί δέκα ιστορικά και αναντικατάστατα αεροσκάφη της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: ένα Avro Lancaster, ένα C-47 Dakota, έξι Spitfires, δύο Hurricanes και, επιπλέον, πετά δύο εκπαιδευτικά αεροσκάφη 1952 de Havilland Chipmunk T10.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ