Γυναίκα έπαθε αμόκ και εντελώς γυμνή πυροβολεί, απειλεί με μαχαίρι - Βγήκε από το αυτοκίνητο και ήθελε να σκοτώσει (βίντεο)

Τι συνέβη;

Ένα ακόμη περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, αλλά αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν μία γυναίκα ... εντελώς γυμνή!

Συγκεκριμένα, το σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής στη γέφυρα San Francisco - Oakland Bay Bridge, σύμφωνα με την Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια.

Εκείνη την ώρα, ένας οδηγός είχε τηλεφωνήσει στο 911 για να αναφέρει ότι ένας άλλος οδηγός τους είχε συμμαδέψει το αυτοκίνητο του με όπλο, όπως αναφέρει η αστυνομία. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα σταμάτησε στη μέση της λωρίδας, βγήκε από το αυτοκίνητό της με ένα μαχαίρι και άρχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους οδηγούς. 

Ύστερα επέστρεψε στο αυτοκίνητο της, οδήγησε προς το Όκλαντ, αλλά σταμάτησε ξανά σε μια πλατεία διοδίων για να βγει αυτή τη φορά από το αυτοκίνητο, χωρίς ρούχα και με όπλο. 

Τότε άρχισε να πυροβολεί προς τυχαίες κατευθύνσεις στα αυτοκίνητα. 

Βίντεο που την κατέγραψε, δείχνει την ίδια να τρέχει στο δρόμο και να πυροβολεί στον αέρα πριν την συλλάβει η αστυνομία, η οποία την έπεισε να παραδώσει το όπλο και να δεχθεί να καλύψει το σώμα της, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να γίνει κάποιο ατύχημα. 

Ύστερα από το επεισόδιο, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα σε τοπικό νοσοκομείο και όταν βγει θα της επιβληθεί κράτηση με αδιευκρίνιστες κατηγορίες, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ