Ydor Hotel: Ξενοδοχείο 5 αστέρων στο όμορφο νησί της Κέας - 9 πισίνες, spa, σάουνα & θέα το απέραντο γαλάζιο (φωτό - βίντεο)

Ώρα να χαλαρώσετε!

Το Ydor Hotel & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της Κέας στην Ελλάδα. Η ξεχωριστή τοποθεσία του το καθιστά το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, δροσιστικά cocktails στο ηλιοβασίλεμα και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο Cyrene Spa.

Έχοντας αμφιθεατρική θέση, προσφέρει στους επισκέπτες του καταπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στον κόλπο του Αγίου Νικολάου από όλα τα δωμάτια και τις σουίτες.

 

 

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα με το πλοίο, η Κέα είναι ο ιδανικός προορισμός για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Το Ydor Hotel & Spa βρίσκεται στην άκρη του κοσμοπολίτικου Βουρκαρίου, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η νυχτερινή ζωή ανθίζει στο Βουρκάρι. Αυτό το πολυσύχναστο παραθαλλάσιο χωριό είναι γεμάτο με όμορφα σημεία για brunch, ταβέρνες και μπαρ και μία γοητευτική μαρίνα με σκάφη και ιστιοφόρα. Για τους λάτρεις της παραλίας, το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την οργανωμένη παραλία, το Γιαλισκάρι - 5 λεπτά με τα πόδια.

Ως το νεότερο μέλος των Elixos Hotels, το Ydor Hotel & Spa σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών μας. H εξειδίκευσή μας και η εμπειρία μας στον τομέα της φιλοξενίας μας επιτρέπει να φροντίσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια ώστε να δημιουργήσουμε αυθεντικές εμπειρίες στους καλεσμένους μας. Συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται ένα χαρμάνι απόλυτης πολυτέλειας και ανέσεων. Το Ydor Hotel & Spa είναι ένας προορισμός που περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
ydorhotel.com

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Ξενοδοχείο με σπα
Το Cyrene Spa προσφέρει μια ήρεμη και αναζωογονητική εμπειρία spa εμπνευσμένη από την ομορφιά της ελληνικής νύμφης Κυρήνης. Με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη φύση, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν δίπλα στη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με θέα στη θάλασσα. Το σπα προσφέρει μοναδικές θεραπείες, σε συνεργασία με τη μάρκα βοτανικής περιποίησης Ariadne Athens. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από τελετουργίες σπα, όπως μασάζ, περιποίηση προσώπου και θεραπείες ομορφιάς. Με μέγιστη χωρητικότητα 10 ατόμων, το σπα προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον, ιδανικό για ιδιωτική ενοικίαση. Οι θεραπείες στο Cyrene Spa υπόσχονται να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν κόσμο χλιδής και πολυτέλειας, εμπνευσμένο από την ομορφιά της Μεσογείου.

 

 

 

 

Δωμάτια
Σε όλους τους χώρους έχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, ανιχνευτές καπνού και καναπέ.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επιμαρμαρωμένα μπάνια με παντόφλες, σκουφάκια μπάνιου και πετσέτες.

Φάτε και πιείτε
Το πρωϊνό σε μπουφέ παρέχεται κάθε μέρα.
Το εστιατόριο Ydor Hotel & Spa Restaurant προσφέρει ποικιλία μεσογειακής κουζίνας.

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναψυχή και εργασία
Οι παροχές σπα περιλαμβάνουν δωμάτιο με ατμόλουτρο (σάουνα), τούρκικο λουτρό και τουρκικά λουτρά. Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν σε κέντρο φίτνες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η έμπνευση για το όνομα του ξενοδοχείου προήλθε από το κράμα της μυθολογίας του νησιού και ενός από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου: το στοιχείο του νερού. Μια κεντρική εξωτερική πισίνα, μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του spa και εννιά πισίνες σε δωμάτια και σουίτες αποτελούν πηγή ευεξίας για τους φιλοξενούμενους. Ένας χώρος που υπογραμμίζει την έννοια της αναγέννησης και του ωραίου, σ’ ένα κυκλαδονήσι που κλέβει καρδιές.

 Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς έχει κάνει το σχεδιασμό, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το Ydor Hotel & Spa είναι ένας χώρος που υπογραμμίζει την έννοια της αναγέννησης και του ωραίου και περιμένει να το ανακαλύψετε.

Δείτε περισσότερα εδώ: ydorhotel.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ