Ο Roberto Cavalli γιορτάζει τα 50 χρόνια στη μόδα: Το μεγαλειώδες δείπνο στην εξοχή του Saint - Tropez - Θαυμάστε art de la table (φωτό - βίντεο)

Επέστρεψε στις ρίζες του ...

50 χρόνια εκπληκτικής πορείας στη μόδα έκλεισε ο Ρομπέρτο Καβάλι!

Ο μοναδικός σχεδιαστής αποφάσισε να γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή επέτειο με ένα μεγαλειώδες δείπνο στο Saint Tropez, στη Νότια Γαλλία.

Συγκεκριμένα, νοίκιασε για μία μέρα το Chateau Saint-Maur, ιστορικό estate ανάμεσα στους αμπελώνες σε ένα απίθανο τοπίο.

 

 

Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν ήταν! Εκεί, άνοιξε την πρώτη του μπουτίκ το 1973 και τώρα 50 χρόνια αργότερα επιστρέφει στο σημείο μηδέν!

Η σύνθεση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι γεμάτη τριαντάφυλλα και φυσικά τα πιάτα αποτελούν δική του δημιουργία εμπνευσμένα από τη Γαλλική αναγέννηση.

Τα μαχαιροπίρουνα είναι χρυσά όπως και το περιστόμιο από τα ποτήρια.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Ρομπέρτο Καβάλι ετοιμάζει τη νέα του κολεξιόν #PreFall23 με μοναδικά, ακαταμάχητα κομμάτια όλα εμπνευσμένα από τα ιστορικά μάρμαρα του Παρισιού. 

 

 


instagram @roberto_cavalli

 

 

Το παραπάνω εκπληκτικό κομμάτι κοστίζει 4.500 ευρώ!

Marble-Print Maxi Dress
marble print maxi dress

Το "παρών" έδωσαν φίλοι και κοντινά πρόσωπα και εννοείται ότι στο πλευρό του βρισκόταν η 37χρονη αγαπημένη του, Sandra Nilsson.

Η Σάντρα είναι γεννημένη στη Σουηδία το 1985. Το 2006 ανακηρύχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στη Σουηδία και την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού Playboy.


instagram @gossiptvvv

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μπαμπάς στα 82 του για 6η φορά: Ο Ρομπέρτο Καβάλι μόλις υποδέχθηκε με την 38χρονη πρώην playmate σύντροφό του, το μωρό τους – Τι όνομα θα δώσουν

Πριν λίγους μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί - 6ο για τον σχεδιαστή- και όπως αποκάλυψαν ο νεογέννητος γιος τους πήρε το όνομα Τζιόρτζιο, όπως έλεγαν τον πατέρα του που σκοτώθηκε από τους Ναζί λίγο πριν το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ