Πενέλοπε Κρουζ - Χαβιέρ Μπαρδέμ πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ! Μαζί & στο ποδόσφαιρο - Η φωτό με το αστέρι της Μπαρτσελόνα

Το love story και το χαμηλό προφίλ τους

Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέρ Μπαρδέμ φωτογραφήθηκαν με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις ΗΠΑ!

Ο Πολωνός άσος βρίσκεται εκεί με την Μπαρτσελόνα αφού έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των «μπλαουγκράνα» για τη νέα σεζόν.

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία από τη συνάντηση του με τους δύο Ισπανούς ηθοποιούς. «Τι υπέροχη συνάντηση! Ήταν χαρά μου», έγραψε ο «Λέβα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Πενέλοπε Κρουζ: Έγινε η νέα ambassador της αεροπορικής εταιρίας Emirates - "Ήταν η τέλεια επιλογή ακριβώς αυτό που ψάχναμε" (φωτό - βίντεο)

Η φωτογραφία των τριών ξεπέρασε τις 420.000 likes, ενώ ένα από τα χιλιάδες σχόλια ήταν κι αυτό της συζύγου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Άννα, η οποία έβαλε emoji με καρδούλες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι Μπαρδέμ-Κρουζ κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τα αδιάκριτα φλας της δημοσιότητς προστατευόντας έτσι την ιδιωτικότητα τους.

Είναι παντρεμένοι από το 2010 και συνεχίζουν να είναι μαζί και ερωτευμένοι έχοντας δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο τον Λέο.

Να θυμίσουμε ότι η Ισπανίδα ηθοποιός είχε δουλέψει για πρώτη φορά μαζί με τον Μπαρδέμ στην ταινία «Jamon Jamon» το 1992 και έκτοτε έχουν συνυπάρξει στο καστ σημαντικών φιλμ, μεταξύ των οποίων και το «Vicky Cristina Barcelona» του Γούντι Άλεν, το 2008.

Το ζευγάρι έχει εμφανιστεί μαζί σε πολλές ταινίες, αλλά το παθός της Πενέλοπε Κρουζ στα γυρίσματα του «Vicky Cristina Barcelona» ήταν αυτό που τον γοήτευσε.

Σε συνέντευξή της στο Tatler η Πενέλοπε σημείωσε πως "δέκα χρόνια πριν δώσαμε την υπόσχεση να μην μιλήσουμε για την σχέση μας. Θα αισθανόμουν πολύ περίεργα διαφορετικά. Δεν θα μπορούσα να το κάνω".

Το 2021 ο Χαβιέ μιλώντας με αφορμή την ταινία του "Being the Ricardos" μίλησε για το πόσο βοηθάει να έχει τη σύζυγό του κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής που απονέμονται τα βραβεία. "Είμαι πολύ πεήφανος για εκείνη. Ήταν υπέροχη στην ταινία "Παράλληλες μητέρες" του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Πειράζουμε ο ένας τον άλλον λέγοντας "πως πάει η ζωή σου;" όταν κάνουμε ξεχωριστά πράγματα και υπάρχει απόσταση. Αλλά διαφορετικά θα ήταν μια τρέλα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ