Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

 

Καλό μήνα! Ο Αύγουστος έρχεται με την πιο θετική ίσως όψη ανάμεσα στον Άρη στην Παρθένο και τον Δία στον Ταύρο, αλλά και την πρώτη του Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή είναι η πρώτη Πανσέληνος του μήνα, καθώς θα έχουμε και δεύτερη στο τέλος του αλλά αυτή τη φορά στους Ιχθύς. Η κύρια όψη της Πανσελήνου είναι το τετράγωνο με τον Δία.

Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη μια Πανσέληνο, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε. Με αυτό το φεγγάρι ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους δυσκολιών. Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντες μας, ακόμη κι αν δεν προκύψουν άλλες ευλογίες στη ζωή μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού σε συνδυασμό και με το τρίγωνο του Άρη με τον Δία. Βέβαια χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι όχι όπως είναι. Ακόμη, θέλει προσοχή η υπόθεση «επέκταση» για να μην επεκταθεί η διάμετρος της μέσης μας και τα κιλά μας, αλλά μόνο οι πνευματικοί μας ορίζοντες. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να φέρει περισσότερη αναστάτωση, τάση για εξεγέρσεις ή και φαινόμενα γεωφυσικά και μετεωρολογικά ακραίας φύσης στον πλανήτη.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται σήμερα και γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Η συνάντηση του φεγγαριού αυτού με τον Δία φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα με αυτή την ευεργετική Πανσέληνο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 6 έως τις 12 μοίρες του Κριού θα επηρεαστείτε πιο άμεσα. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια τυχερή ευκαιρία σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ