Με ένα αποκαλυπτικό σκίτσο υποδέχεται τον Αύγουστο ο Σταύρος Κιουτσιούκης

Τα καλοκαιρινά σχέδια του γνωστού σκιτσογράφου

Με ένα νέο αποκαλυπτικό σκίτσο καλωσόρισε τον ερχομό του καλοκαιριού ο Σταύρος Κιουτσιούκης. Ένα ημίγυμνο ζευγάρι που κολυμπά ενώ το φωτίζει η πανσέληνος που βρίσκεται από πίσω, είναι η νέα καλλιτεχνική δημιουργία του γνωστού δημιουργού κόμικς που μας ταξιδεύει στις θάλασσες του Αιγαίου.

 

Δεν είναι όμως το μόνο σχέδιο του Σταύρου Κιουτσιούκη για το καλοκαίρι. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει καταγράψει διάφορες πτυχές του καλοκαιριού, όπως τα μελτέμια.

 

 

Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γελάσει με τα πιο ευφάνταστα σχέδια, από στιγμές που λίγο ή πολύ συμβαίνουν στην καθεμία και στον καθένα μας.

 

 

Who is who

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και είναι Έλληνας σκιτσογράφος και δημιουργός κόμικς. Ένα από τα πιο διάσημα άλμπουμ του είναι τα "Πατουσάκια" που κυκλοφόρησε το 2018, ενώ η τελευταία του δουλειά κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023, με τίτλο "Το έπος της Δόνας Κικατριδίνης της Ολαρτάνης".

Τα έργα του διακατέχονται από ερωτισμό και έντονο χιούμορ. Ταυτόχρονα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και δεν παραλείπει να γνωρίζει από κοντά το κοινό του σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ βιβλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ