Upla: Αυτό είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρκο με τραμπολίνο - Ψηλά στα δέντρα, δίχτυα κρεμασμένα, τσουλήθρες και τούνελ, δείτε φωτό & βίντεο

Για τους λάτρεις του τραμπολίνο...

Το τραμπολίνο δεν είναι πλέον μόνο για μικρούς· ο Καναδάς παρουσίασε, στους πρόποδες του Mont Saint-Grégoire, το Uplå, το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρκο τραμπολίνων της Βόρειας Αμερικής.

Δημιουργημένη από το The Trekking Group, η δομή προσφέρει εναέρια θέα και περιπέτειες με τραμπολίνο ψηλά στα δέντρα για όλες τις ηλικίες.

Δίχτυα, κρεμασμένα πάνω από το έδαφος στο δάσος, συνδέουν τα δέντρα και προσκαλούν τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν τη φύση.

Με εννέα επιφάνειες τραμπολίνων που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δικτυωτών μονοπατιών, τσουληθρών, τούνελ και με μια ελικοειδή είσοδο η περίτεχνη δομή προσφέρει ένα όλο χαρά ταξίδι αναπήδησης.

Το The Trekking Group, γνωστό για την ειδίκευσή του στον σχεδιασμό και κατασκευή εναέριων ατραξιόν, επιδίδεται με επιτυχία σε αυτόν τον τομέα από το 2002.

Το Uplå, με συνολική επιφάνεια αναπήδησης 800 μέτρων, βρίσκεται μέσα σε πυκνόφυτο δάσος και δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με την ύπαιθρο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ