Θρήνος στο Χόλιγουντ για τον ξαφνικό θάνατο του μόλις 25 ετών, Angus Cloud - Το αντίο από τη Zendaya, Σίντνεϊ Σουίνι, Barbie Ferreira (φωτό)

Ο καθένας με το δικό του τρόπο ...

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο χαμός του Angus Cloud.

Η είδηση του θανάτου του πρωταγωνιστή του Euphoria έγινε γνωστή χθες (1/8) και όλοι έμειναν άφωνοι.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο ηθοποιός Άνγκους Κλάουντ: Ο πρωταγωνιστής του «Euphoria» ήταν 25 ετών - Μία εβδομάδα πριν έχασε τον πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Φίλοι και συνάδελφοι αποφάσισαν να τον αποχαιρετίσουν με το δικό τους τρόπο μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Η συμπρωταγωνίστρια του, Zendaya ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία κι έγραψε:

 

 

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Άνγκους. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο, έγραψε η σταρ του «Euphoria», Zendaya στο Instagram. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν…«μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν», αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του», πρόσθεσε.

 

 

Mε τη σειρά της και η Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram τον νεαρό ηθοποιό. «Άνγκους ήσουν μια ψυχή ανοιχτή, με την πιο καλή καρδιά, και γέμιζες κάθε δωμάτιο με γέλιο…θα μας λείψεις περισσότερο από όσο νομίζεις, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη που σε γνώρισα και είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι σε έχουν γνωρίσει νιώθουν το ίδιο», έγραψε μεταξύ άλλων ενώ μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα του ηθοποιού στο Instagram.

Colman Domingo IG story.

Ο Colman Domingo ανέβασε μια φωτογραφία με τον Cloud στο πλευρό του Jacob Elordi. «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, πρωτότυπο και γλυκό», έγραψε. «Το αγάπησα αυτό το παιδί. Πάντα με χαμόγελα. Ελπίζω αυτή η ευαίσθητη ψυχή να ξεκουραστεί. Ελέγξτε τους αγαπημένους σας. Ελέγξτε τους.»

 

 

Η Barbie Ferreira έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του Cloud που ανήρτησε, «Σ' αγαπώ τόσο πολύ. θα σου λείψει τρομερά».

 

 

Τον αποχαιρέτησαν και στο twitter...

 

 

 

 

 

 

Η αιτία θανάτου του Κλάουντ δεν έχει προσδιοριστεί. Η οικογένειά του ανέφερε σε δήλωσή της ότι ο νεαρός ηθοποιός είχε κηδέψει τον πατέρα του μόλις την περασμένη εβδομάδα «και πάλευε έντονα» με αυτή την απώλεια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ