Η κόρη της Νόνης Δούνια έγινε 17! Αχώριστες και στο Μόναχο - Η φωτό από τη μεγάλη συναυλία

Χαμογελαστές και υπέροχες

Η Νόνη Δούνια περνάει όμορφες στιγμές με την κόρη της, Ρία Μουρατίδη.

Πρόσφατα μάλιστα η Ρία έγινε 17 ετών και η μητέρα της δε μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη!

Της ευχήθηκε και δημόσια άλλωστε γράφωντας στη λεζάντα: "Born on the 4th of July! @riamouratidii ❤️Η ανεξάρτητη ?#happy #17thbirthday Το να έχεις κόρη είναι ευλογία. Σε γεμίζει με ευτυχία, σου ζεσταίνει την καρδιά και κάθε χρόνος που περνάει η περηφάνια μεγαλώνει, η αγάπη γίνεται βαθύτερη και η σχέση πιο δυνατή. Αν μπορούσα να δώσω κάτι στην κόρη μας θα έδινα την αυτοπεποίθηση του να γνωρίζει την αξία της, την δύναμη να κυνηγάει τα όνειρα της και την σιγουριά της απέραντης αγάπης που έχει. Να σε χαιρόμαστε Ρία μας ❤️".

Η τελευταία τους εμφάνιση ωστόσο τις βρίσκει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μόναχο για τη συναυλία του διάσημου τραγουδιστή TheWeeknd.

Η Νόνη Δούνια μοιράστηκε μία selfie με τους 48,3 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram, στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνη με τη 17χρονη και πίσω φαίνεται το πλήθος κόσμου που βρισκόταν για να δει και να ακούσει από κοντά τον star.

Δημιουργώντας αναμνήσεις ❤️Κόρη +Μάνα @riamouratidii #munich #theweeknd worldconsert 2023, σημείωσε στη λεζάντα

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό. Χαμογελάνε και περνάνε τέλεια μαζί.

Αμέσως τα σχόλια και likes έπεσαν βροχή λέγοντας τους πόσο γλυκιές είναι ενώ άλλοι τις εύχονται να περάσουν υπέροχα.

Διαβάστε ακόμη: Νόνη Δούνια: Ο γιος της ενηλικιώθηκε & του εύχεται τα καλύτερα - "Να απολαύσεις κάθε στιγμή στο 100 %!" (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι η Νόνη Δούνια το 2002, γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt", Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν.

Διαβάστε ακόμη: Νόνη Δούνια: Πρώτα είμαι μητέρα, μετά σύζυγος και μετά βουλευτής - Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου, θα ζήσω μέχρι τα 100 (βίντεο)

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Στάθη (γενν. 2005) και την Ρία (γενν. 2006).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ