Septona: Αγορά αναπηρικού αμαξιδίου μέσω της ανακύκλωσης απορριμάτων

Σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας

Η Septona, μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής στην Ελλάδα, προχώρησε στην αγορά αμαξιδίου για ευάλωτο συμπολίτη μας, μέσω της ανακύκλωσης, σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας.

Με αίσθημα προσφοράς και πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την κοινωνία και το περιβάλλον, η εταιρεία τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών της, με σκοπό τη συλλογή μεγάλης ποσότητας ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, με την ανακύκλωση των οποίων θα συγκεντρωνόταν ένα ποσό για καλό σκοπό.

Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας και με την πολύτιμη συμβολή τους, κατάφεραν να συλλεχθούν απορρίμματα προς ανακύκλωση, το κόστος των οποίων ξεπέρασε τα 10.000€. Μέσα από την ενέργεια αυτή, έπειτα από υπόδειξη του Δήμου Τανάγρας, πραγματοποιήθηκε η αγορά ενός εξατομικευμένου αμαξιδίου, το οποίο θα προσφερθεί σε άτομο με περιορισμένη κινητικότητα, που διαμένει στην περιοχή. 

Η HR Director της Septona κ.Ελεάνα Τρικάρδου δήλωσε σχετικά με τη πρωτότυπη αυτή ενέργεια: «Είναι μεγάλη μας χαρά να γινόμαστε αρωγοί σημαντικών και πρωτότυπων ενεργειών, που συμβάλλουν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από την ανακύκλωση, όσο και στην στήριξη ατόμων που το χρειάζονται. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε έμπρακτα τη βοήθειά μας σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη, αλλά και για την τόσο μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της Septona, χάρη στους οποίους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το μεγάλο αυτό ποσό, μέσα από την διαδικασία της ανακύκλωσης. Στη Septona φροντίζουμε ήρωες και το κάνουμε πράξη συλλογικά σα μία ομάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ