Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια σε δείπνο στη Μαγιόρκα! Το κατακόκκινο φόρεμα της Λετίσια, εμπριμέ σχέδια για τις πριγκίπισσες Λεονόρ & Σοφία (φωτό)

Κόυκλες!

Η αγαπημένη οικογένεια της Ισπανίας έκανε ακόμη μία έξοδος!

Ο βασιλιάς Φελίπε με τη μητέρα του Σοφία και με τη βασίλισσα Λετίσια με τις κόρες τους Λεονόρ και Σοφία βγήκαν για ένα οικογενειακό δείπνο στην Μαγιόρκα.

Όλες οι θηλυκές παρουσίες της royal family έκλεψαν την παράσταση.

Η μία ήταν πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Πάμε να τις δούμε ξεχωριστά.


instagram @caserealdespana

Αρχικά, η Σοφία της Ισπανίας αγκαλιά με τις εγγονές της έβαλε ένα μακρύ φόρεμα με σχέδια και κρεμαστά σκουλαρίκια και κολιέ.

Η Βασίλισσα Λετίσια μας άφησε άφωνους με ένα κατακόκκινο πλισέ maxi φόρεμα χωρίς μανίκι της εταιρείας Mango. Ολοκλήρωσε το look της με φλατ σανδάλια, ένα ροζ τσαντάκι και ένα καταπληκτικό χρυσό δαχτυλίδι 18 καρατίων.

Η διάδοχος Λεονόρ, 17 ετών, έχει αδυναμία στα maxi φορέματα οπότε και έβαλε και τώρα ένα σε πράσινους τόνους με λευκές λεπτομέρειες. Το συνδύασε άψογα με λευκό clutch και ασορτί εσπαντρίγιες.

Η Ινφάντα Σοφία, 16 ετών, εμφανίστηκε με ένα μακρύ κοντομάνικο cut-out φόρεμα με απίθανη λεπτομέρεια στην μέση. Φόρεσε, ακόμη τις αγαπημένες της μπεζ εσπαντρίγιες και εντυπωσίασε τους πάντες!

Stylish όλες τους και πολύ χαριτωμένες που περπατάνε πιασμένες χέρι - χέρι.

Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ