«Η Παραλία»: Ο Δημήτρης Μοθωναίος μας συστήνει τη νέα σειρά της ΕΡΤ - Ποιος ο ρόλος του (βίντεο)

Στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος για την νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία», που έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» μίλησε πρόσφατα ο Δημήτρης Μοθωναίος για την νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία».

Η σειρά που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον περασμένο Οκτώβριο στην Κρήτη, στα Μάταλα και κάνουμε γυρίσματα και στην Αθήνα σε πάρα πολλές τοποθεσίες.

Αφορά την περίοδο 1969-70 χωρίς να είναι ένα προϊόν σειράς αρχείου. Είναι μια πάρα πολύ σύγχρονη δουλειά με πολύ ωραία εικόνα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός

Ο ρόλος του χίπι γιατρού

Ο ηθοποιός έδωσε κάποια στοιχεία για τον ρόλο του και το σενάριο της σειράς.

«Έχουμε πρώτα απ’ όλα άδεια γυρισμάτων μέσα στο εσωτερικό των σπηλιών στα Μάταλα και παρακολουθούμε την κοινότητα των χίπις και την κοινότητα του χωριού και πώς επηρεάζεται η διάδραση μεταξύ τους από ένα έγκλημα που γίνεται και μια έντονη ερωτική ιστορία, της οποίας μέρος είμαι κι εγώ, παρόλο που για πρώτη φορά ο ρόλος μου είναι ένας καλός άνθρωπος, ευγενής και φωτεινός.

Αυτό ήταν και ένα από τα κριτήρια που το επέλεξα. Είναι χίπι, ελεύθερο πνεύμα, είναι γιατρός ο οποίος εργάζεται αφιλοκερδώς στην παραλία και στα γύρω χωριά. Αυτό είναι κάτι που έκαναν γενικά οι χίπις εκείνη την περίοδο.

Υπήρχαν πράγματα που δεν τα γνώριζα κι ας ήταν από τη γενιά των γονιών μου. Είναι δραματική, ερωτική, αστυνομική σειρά», ανέφερε ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ